Eğitici Dolgu - Ahşap Oyuncak Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sibelms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
:)) ne kadar şirinlerr

slm arkadaslar bana dolgu oyuncak lazım kalıbıyla beraber ..yardımcı olabılırmısınız

sıcaklık ve soğukluk duyularını demiştin galiba biraz saçma mı olur bilemiyorum ama çocuklara kış resmi kardan adam yaparak ta soğuk kavramını verebilirsin sıcak ta yaz resmi yapabilirsin her çocuk kışın soğuk yazın sıcak olduğunu bilir yada buz resmi dondurma resmi soğuk,alev resmide sıcak olarak örnek gösterebilirsin bu arada çok erken oldu söylemem galiba ama yeni katıldım bende bu siteye arkadaşalr

canım sana kalıp bulman için biryer önerebilirim bende oradan alacağım adanada var bilmiyorum sen nerelisin orada varmı ama hani meslek edindirme kursları oluyor ya onların dikiş bölümü vardır orada hayvan kalıpları var genelde hocalarda bilmiyorum en azından bizim meslek edindirme hocamızda vardı ve ben ondan alacağım sende onları büyüttürüp küçülttürebilirsin istediğin boyutta

merhaba biz zaman kavramı hazırladık
resimlerini yollmayı bilmiyorum nasıl resim yollayacağımı söylersen sana 38 farklı zaman kavramıyla ilgili eğitici oyuncak yollarım. örneğin bizim sınıfta bir arkadaş mantar yaptı leğen ve kovadan etrafını polarla kapladı sabah öğle ve akşam resimleri hazırladı asetat ile ve o resimleri mantar beneklerinin içine yerleştirdi üzerine kapak yaptı bir kapak bir boşluk olarak hazırladı o boşluklara yardımcı kartlar hazırladı ve çocuk o kartları o boşluklara yerleştiriyor.
nasıl yollanacağını bende bilmiyorum can.arzu_@hotmail.com buraya yolarsan sevinirim çok acil lazım tşk

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim lise 3 öğrencisiyim eğitici oyuncaklara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
slm bende lise 3 teyim biz zaman kavramına geçtik sana yaptığım sayı,renk,ve şekili anlatayım sayıda langırt yapmıştım dikdörtgen bir tahta 4 tane çubuk içlerinden geçirmiştim küçük tahtalar ve pinpon toplarıyla yapmıştım çok güzel olmuştu.renkte ise bir sepet yapmıştım doğrusu almıştım:D dolgu tavuk ve yumurtalarını yapmıştım şekilde ise bir tata tahtaya raptiye koymuştum lastik renkli tokalarla şekil oluşturmuştum oda çok güzel olmuştu artık sana almış cnm başarılar

sayı ve miktar kavramını aynı anda verebılcegım 6 yaş içn nasıl bır materyal yapabılırım çokk önemlii vize notum olcakk:(((

Şişman çocuk süper=)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri