nasıl yollanacağını bende bilmiyorum can.arzu_@hotmail.com buraya yolarsan sevinirim çok acil lazım tşkmerhaba biz zaman kavramı hazırladık
resimlerini yollmayı bilmiyorum nasıl resim yollayacağımı söylersen sana 38 farklı zaman kavramıyla ilgili eğitici oyuncak yollarım. örneğin bizim sınıfta bir arkadaş mantar yaptı leğen ve kovadan etrafını polarla kapladı sabah öğle ve akşam resimleri hazırladı asetat ile ve o resimleri mantar beneklerinin içine yerleştirdi üzerine kapak yaptı bir kapak bir boşluk olarak hazırladı o boşluklara yardımcı kartlar hazırladı ve çocuk o kartları o boşluklara yerleştiriyor.
slm bende lise 3 teyim biz zaman kavramına geçtik sana yaptığım sayı,renk,ve şekili anlatayım sayıda langırt yapmıştım dikdörtgen bir tahta 4 tane çubuk içlerinden geçirmiştim küçük tahtalar ve pinpon toplarıyla yapmıştım çok güzel olmuştu.renkte ise bir sepet yapmıştım doğrusu almıştımslm arkadaşlar siteye yeni üye oldum ve çok beğendim lise 3 öğrencisiyim eğitici oyuncaklara ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!