E-OKUL gelişim raporu açıldı!!!

ya arkadaşlar ne yazacağız bi örneği yok mu
örneğe gerek var mı her çocuk hakkın da ayrı ayrı rapor o kadar gelişim özelliklerini açıklayacaksın bilişsel alanda renkeri rakamları tanıyormü algısı nasıl gibi... psikomotor alanda kas gelişimi nası küçük kaslarını naıl kullanıyor kalem tutmada zorlanıyor mu ayrıntılı olarak yazacaksın sadece :)

gelişim raporuna tıklamayacaksınız not işlemlerine tıkladığınızda anaokulu gelişim raporunu tıkladıgınızda cıkıyor.

ben az önce tamamladım raporlarımı.200 -300 karekter sınırlamaları biraz zorladı beni.ben ayrıntılı yazmayı tercih ederdim önceden olduğu gibi.çok fazla kısaltmak zorunda kaldım.bu şekilde pek açıklayıcı olmuyor bence.

evet arkadaşım çok kısa yazıyoruz.

ben az önce tamamladım raporlarımı.200 -300 karekter sınırlamaları biraz zorladı beni.ben ayrıntılı yazmayı tercih ederdim önceden olduğu gibi.çok fazla kısaltmak zorunda kaldım.bu şekilde pek açıklayıcı olmuyor bence.
arkadaşım örneği varsa gönderirmisin?

Arkadaşlar bunun nasıl bir örneği olabailir? hererde sitemizde bile örnek gelişim raporları var zaten. e-okul da ki ne kopyalanır ne başka birşey örnek bekleyenler için söylüyorum bekleyerek zaman kaybetmeyin diye.

iyiki internet diye bir şey varda burdan öğreniyoruz herşeyi.müdürün yetki vermesi gerektiğini hatırlattımda.şükür bugün hallettiler.3 gündür düşünüyorum neden yok bu anasınıfı gelişim raporları diye.teşekkür ederim bilgilendirme için.

peki sizler e okuldaki gelişim raporlarınımı vereceksiniz ben daha ayrıntılı olan bir rapor hazırladım onu vermeyi düşünüyorum

ArkadaŞlar,300 karakter yazmayin 200 karakterden fazlasini almiyor.fazla yazarsaniz Çikti alindiĞi zaman yarim Çikiyor.200 karakterİ geÇmeyİn derİm.bİr kaÇ cÜmleyle bİtİrİn.

ben gelişim raporlarını yazarken amaç ve kazımları önüme alıyorum
çocuk: hedeflenen amaç ve kazanımlara ulaşabilmiş mi ulaşamamış mı yada ne kadar ulaşmış gibi kendime sorular sorarak cümleler halinde yazıyorum e-okulada bu şekilde kısaca yazmayı düşünüyorum.

aslında ben gelişim raporlarının yönetmelikteki dönem sonu gelim raporları gibi olacağını düşünmüştüm işaret koyarak yaparız diyordum ilköğretimlerin öğle bizden yazmamızı istemişler bizde yazarız

tek yapmanız gereken word belgesindeki gelişim raporunu kopya yapıştır yapmak ve kaydetmek 10 dakikayı geçmez bu işlem. . e okul şifresi alıpta anaokulu gelişim raporu bölümüne giremeyenlerin yapması gerekenler: müdür bey e okula girsin buradan yönetici modülü-güvenlik grupları-grup yetkileri-öğretmenler-ilköğretim kurum işlemleri anaokulu gelişim raporu bu bölüme geldikten sonra işaretli olmayan tüm kucuklara işaretliyoruz bu kadarrrr

kısa olması daha iyi.özet oluyor ama sonuçta klavyeden yazmak zor oluyor.elde daha hızlı.herkes klavyede hızlı değil.25 öğrencisi,30 öğrencisi olanlar için sıkıcı olacak bence.

ilgi alanları çocuğun hangi alanda daha çok ilgisi olduğu sanat matematik türkçe dil drama v.b tahminimce bu el becerilerine yatkınsa sanat dramada başarılıysa tiyatroya yönelebilir gibi

ya arkadaşlar gelişim alanlarını doldurduk , kaydettik tekrar o sayfaya baktığımızda yazdıklarımızın gözükmesi gerekmiyo mu.ben yazıp kaydediyorum ama tekrar açtığımda eskisi gibi bomboş duruyo.

her çocuğun gelişim alanını doldurduktan sonra yukarda farklı bi numara giriyosun güvenlik kodu gibi bşiy,onu yapmazsan kaydetmiyo

arkadaşlar gelişim raporunu tıkladığımda anasınıfı şubesi yok,1-Aşubesi diye başlıyo,yardımcı olurmusunuz,ben hala giremedim,napmam gerek

idareye söyleyin yönetici modülünden ana okulu gelişim raporunu eklesin.

onuda yapıyorum kaydete basıyorum ama tekrar baktığımda sayfa bomboş

Çok teŞekkÜr ederİm arkadaŞim bu zamana kadar e okulda İŞlem yapmadiĞimiz İÇİn bİr bİlgİmİz yoktu Çok yardimci oldum.

2.dönem gelişim raporlarını doldurdunuz mu????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri