Dünya güzeli kuzucuklarımın yıl sonu gösterilerinden bazı fotoğraflar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nevertheless
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
anlaşılan çok güzel olmuş gösteriniz...hepsi çok şirin görünüyolar...teşekkürler.....kuzucuklarınıza sevgiler.....

fundaözcan' Alıntı:
çok güzel olmuş öğretmenim.bu cumada bizim var mezuniyetimiz

nagihan1903' Alıntı:
hepsi harika görünüyor hocam çok güzel bri gösteri olmuş emeğinize sağlık..teşekkürler.

ayşegül75' Alıntı:
öğretmenim hepsi harika görünüyor.Keşke gösterilerinide izlemek mümkün olsa.İkinci resmi merakettim.

hatmus06' Alıntı:
anlaşılan çok güzel olmuş gösteriniz...hepsi çok şirin görünüyolar...teşekkürler.....kuzucuklarınıza sevgiler.....
çok teşekkür ederim arkadaşlar.funda arkadaşım bu cuma bizim de mezuniyet programımız var.allah ikimize de yardım etsin,hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin ne diyeyim.başarılar diliyorum arkadaşım

Cülvent' Alıntı:
ÖĞRENCİLERİNİZ ÇOK ŞİRİNLERMİŞ…..
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER……
HARİKA ŞEYLER YAPMIŞSINIZ………. SÜPER YAAAA………….HELE KOSTÜMLERİ....
EMEĞİNİZE SAĞLIK...............................

81gamze81' Alıntı:
harikalar yaa.
bende ağlıyorum onları izleyince.
bende yaslandığımı sanıyordum.
meğerse değilmiş haaa.

çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğenmedinize sevindim.gamze sizi bilemem ama ben yaşlandım sanırım,çok pek sulugöz oldum zira bu aralar )))

ugur böceğinin oldugu gösteride hangi müziği kullandıgınız oyunu biraz anlatabilirmisiniz

hocam gösteriler çok güzel sizi tebrik edriz bazı oyunları biraz açıklayabilirmisiniz sevgilerimle

ugur böceğinin oldugu gösteride hangi müziği kullandıgınız oyunu biraz anlatabilirmisiniz

uğurböceğinin olduğu resimde pavarottinin ave maria müziğini kullandık arkadaşım

hocam gösteriler çok güzel sizi tebrik edriz bazı oyunları biraz açıklayabilirmisiniz sevgilerimle

çok teşeüür ederim.tüm çalışmalar arkadaşlarımızın hazırladığı kareografilerden oluşuyordu.anlatmak zor olabilir,ancak bir ara videolar bölümüne eklemeye çalışırım

çocuk değillermi işte nerde olurlarsa bulundukları heryeri güzelleştiriyorlar.sizinde emeklerinize sağlık yıl sonu gösterileri biraz yorucu ama birokadarda güzel oluyor.

çok Güzel Görünüyorlar Teşekkürler

Canan hocam video bölümüne bu güzel gösteriyi eklediniz mi bilmiyorum bakmadım, ama gösterinizi sayenizde izleme şansım oldu. Her şey çok güzel resimler de harika tekrar teşekkür ederim:):)

hepsi birbirinden güzel

çok güzel görünüyolar ellerinize emeğinize salık...videosunuda izlemek isterdim varmı acaba?

harikalar hepsi birbirinden tatlı

ayyy harika görüntüler

hocam süpersiniz ya tabi minikler de öyle, çok teşekkürler

cok guzel ya walla bayıldım tesekkurler paylasım ıcın

belli ki kıyafetler, ortam.. herşey çok iyi hazırlanmış.. tebrikler.. :)

mükemmel bir gösteri olmuştur eminim

teşekkürler çok güzeller....

çok güzel hazırlanmışsınız. eminim resimler bu kadar hoş olduğuna göre canlı canlı izlemek isterdim. emeğinize sağlık bütün çalışmalarınızda başarılar.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri