Drama Etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma3350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
salı günü uygulama sınavım var acil zaman saat konulu bir dramaya ihtiyacım var yardımcı olana köle olammm:36_3_12:

• Telefon Konuşması
  • Çocuklar ikişerli olarak eşleşirler ve ellerinde ahize varmış gibi telefonla konuşurlar.
  • Çocuklara kimi, neden aramak istedikleri sorulur ve çocuklardan hayali olarak bu kişileri aramaları ve konuşmaları istenir.
  • Dramanın tartışma kısmında yaşananlar ile ilgili sohbet edilir.

slm ben ıkı yada enfazla uc kısılık dramatıze edılebılır bır hıkaye arıyorumm yardım edersenız sevınırım hıkayenın konusunun ne olması vs onemlı deıl canlandırmaya musaıt olması ve cok uzun olmaması yeterlı yardımlarınızı beklıyorumm

ArkadaŞlar kek İle İlgİlİ drama etkİnlİĞİ ariyorum yardimci olur musunuz?

kendin üret bulamıyorsan.. ohh ne kolay armut piş ağzıma düşş...hayal gücünüzü kullanınnn biraz...

arkadaşım üretirimde yarına lazım ondan demiştim ben size hemen benim için yazın demedim ki elinde olan varsa dedim

yoksa yok de arkadasım insanları azarlamak kolay tabiiiiii

arkadaşım çok basit her cocuğa farklı görev ver mesala hep beraber kek yapıcağınızı söyleyin malzemelere 4 tane cocuk yumurta 1cocuk toz seker kimi mikser v.s hepsine isim koy sonra teker teker isim koyduklarını cağır çok eğleniyorlar gecen gün yaptırdım cok eğlendiler hangi tür kek olmak istiyorlarsa bastan kararlastır ıslak kek ağlayan kek meyveli v.s umarım faydalı olur:))kolay gele

teşekkürler arkadaşlar sağolun gerçekten

merheba ben yeni üye oldum ben çocuk gelişimi lise 2 öğrencisiyim ve sizin drama örneklerinizden çok yarar gördüm çok teşekür ederim

neden bu hocalar hep drama örneklerini bizden isterler
biz nereden bulacaz ben hep netten buluyom ama oda sınırlı örnekler bitiyor

müzikli öykü ve müzikli drama nedir ayrıca bunlara birer örnek. yardımcı olursanız sevinirim...

arkadaşlar elinizde müzikli dans edilebilecek drama örnekleri var mı çocuklar çok eğlenerek katılıyor fakat elimde yok denecek kadar az var:36_3_12:

Meraba arkadaşlar .Bana bi tane yoksul aileyi canlandıran bir oyun lazım .Sınıfta oynayacaz. Şimdiden teşekkür ederim .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri