Drama Etkinliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan fatma3350
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
teşekkür ederm uyardığınız için :)

çok teşekkürler arkadaşım çok ihtiyaç duyduğum birşeydi ;)

Arkadaşlar öğretmenler günü ile ilgili drama çalışması yaptırmam lazım ama ben bulamadım düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.

tşk ederim işime çok yaradı

merhabalar, ben müzikli drama arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

canım sözsüz müzkli drama mı

SÖzlÜ mÜzİklİ drama lazim

çok teşekkür ederim canım.

şimdide müzikli değil sadece sözlü,şarkılı drama arıyorum.
şimdiden teşekkürler.
:egg61nb:

teşekkürler

darma yapıyoruz mikrop kostümü hazılamam lazım nasıl birşey yapabılırım düşüncelerınızı bekliyorum acilennnnn :(

bi oyun bulmam gerekiyo hem kostümü hemde draması öğretmen istio yardım edermisisiniz?

:ggggdw:gönderdiklerınız için çokteşekkürler ama bana kostum tarzın da lazım dramada gıymek için ben nasıl bunları kostume uyarlayabılırm pazar gunune kadar yetştırmem lazım ya:((((

Büyük çöp poşetleri varya mavi - siyah gibi. İşte onlardan büyük bir top yap ( gazateleri yuvarlayarak yapabilirsin ) ama içine girebilmek içinde astar ile poşet arasında yap. İçine giren olduğu zaman astara denk gelsin.
Üstüne de siyah yünlerden tiftik tiftik kapla. Onların üstüne de kocaman yüz yap. Örgüden kollar ve bacaklarda yapabilirsin. Resmi elimde olsa yüklerdim ama benim yaptığım çok giyinmekten deforme olmuştu ve atmıştım. Ama çok güzel oluyor tavsiye ederim:)
Kolay gelsin.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

okulda drama yapıcaz araştırdım ama pek fazla bişi bulamdım
bana yardımcı olurmusunuz?
teşekkürler...

çocuklara uygun bi drama arıyorum
geçen hafta bi drama yaptık ama çok kısa oldyğu için bişi anlaşılmadı

aklımda öyle bi konu yokk ama uzun olabilir....

selamlar bana 2 kişinin oynayabileceği drama oyunu lazım....hiç bir yerde bulamıyorum ve haftaya uygulamalı sınavımız var... yardım ederseniz sevinirim...şimdiden teşekkürler...

3-4 yaşa uygun drama etkinliklerine örnek verebilir misiniz.

teşekkürler

Mutlu olma, ÜzgÜn olma,kizma

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri