Dolabımın kapağı

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.sihirlidenizyildizi.tr.gg
@sihirlidenizyıldızı
Ay Canim Tek Tek Boyadiğina Inanmiyorum... Ellerine Sağlik.... Harika Görünüyorlar...

evet 1 hafta sonumu aldı tek tek vede hepsi birbirinden farklı ama deydi sınıfım tavşan resimleriyle daha bi hoş oldu çıkasım gelmiyor sınıftan :D ama farklı ve şirin tavşan resimleri haala arıyorum

çok güzel olmuş ellerinize sağlık...

evet 1 hafta sonumu aldı tek tek vede hepsi birbirinden farklı ama deydi sınıfım tavşan resimleriyle daha bi hoş oldu çıkasım gelmiyor sınıftan :D ama farklı ve şirin tavşan resimleri haala arıyorum

arkadaşım eğer tavşan resimleri istiosan google dan grafikler bölümüne rabbit color pages yazarsan istediklerini bulabilirsin...

teşekkür ederim gerçektende buldum :D

çok güzel olmuş.emeğine sağlık.
dolaplarıımız olursa bir gün ben de yaparım

Evet Ya Sevilcime Katiliyorum Birgün Dolaplrimiz Olursa çok Güzel Olr.ellerine Sağlik çok Güzel Olmuş

emeğine sağlık... teşekkürler paylaşım için...:) çok güzel olmuş..

çok beynedim şahane olmuş...ellerinize sağlık hocam :):))

teşekkürler

Merhaba arkadaŞlar,sİteye yenİ Üye oldum ve Çok beĞendİm.paylaŞimlariniz Çok gÜzel.bende bİr konuda fİkrİnİzİ almak İstİyorum Şuan sinifimda oyuncak ve materyal konusunda Çok sikinti Çekİyorum nerdeyse hİÇ bİŞey yok.bu konuda yardim alabİleceĞİm yerler hakkinda bİlgİ verebİlİrmİsİnİz.Çok İhtİyacim var.teŞekkÜrler.

çok güzel paylaşım için teşekkürler...

hımmm süpersinizz...

emeklerine sağlık

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri