Dokuz eylül 2002-2003-2004 burda buluşalim

binnur hocam murat3302 arkadaşımın dediği gibi kız mesleklere atamalar sadece çocuk gelişimi öğretmenlerine tanınan haktır. bizim çalışma hakkımız iptal edildi.

mart 2006 tarihinden itibaren durduruldu ben ilk iki senemi kızmeslekte çalıştım ama doğu görevinden sivasa gelin ce anasınıfına geçtik bir dahada dönemedim ama şimdi hayallerimi gerçekleştirmeye çalışıyorum idarecilik yapıyorum inşallah 3 sene sonra müfettişlik

gülşah merhaba ben serdal siVAS ZÜBEYDE HANIM ANAOKULUNDA md.yrd olarak çalışıyorum sana burda rastladığıma sevindim birtek mustafayla görüşebiliyoruz sınıf koptu. ne var neyok görüşmeyeli

Yusuf şahin Naber Ben Serdal Sivastayim Msn Ve çep Telefonunu özelden Göndert öptüm

hepinizi burda görmek çok güzel.gülşah aslının sana çok selamı var,elifide öpüyor.

slm,ben elif 2004 mezunuyum bartında çalışıyorum

ben ELİF ÇETİNER 2004 bütün arkadaşlara merhaba sizi bulduğuma çok sevindim görüşmek dileğiyle

slm serdal. memleketinde olmana sevindim neler yapıyorsun

slm aslı ne yapıyor.Kınıktan memnun musunuz,orda mı oturuyorsunuz.Aslıya çok slm söyle

serdal bek ilköğretime bağlı anasınıfında çalışıyorum.4 yaşında bir kızım var, senn?????? nasıl değişiklikrler var????????????

evet kınıkta oturuyoruz ve burdan memnunuz.küçük bir yer burası ama izmire çok uzak sayılmaz.aslı da teziyle uğraşıyor bu yıl.selamlar...

slm mstf senin sınıfını burda gördüm çok şirinler.Zorunlu hizmetin bitmesine ne kadar var.hoşçakal.aslıya slm.

3 yıl kaldı gülşah.aslıda çok selam söylüyor sana.

Ben 2004 mezunlarındanım.Adıyamanı'ın Kahta ilçesinde zorunlu hizmetimi yapıyorum.4.senem burada(BERİTAN)

Selam arkadaşlar 2003 mezunlarından Abidin KAYA, sizleri burda görmek beni çok mutlu etti. Okulumu ve arkadaşları çok özledim, şimdi hepiniz farklı yerlerdesiniz. İzmir okul öncesi öğretmenliği mezunlarının mesajlarını bekliyorum. Görüşmek üzere

merhaba arkadaşlar.Ben 2003 mezunlarından irfet..Sizi burda bulduğuma sevindim.Binnur Gonca Abidin bu isimleri tekrar telaffuz etmek ne güzel.En kısa zamanda hiç olmazsa burda görüşmek dileğiyle.

merhaba arkadaşlar.Ben 2003 mezunlarından irfet..Sizi burda bulduğuma sevindim.Binnur Gonca Abidin bu isimleri tekrar telaffuz etmek ne güzel.En kısa zamanda hiç olmazsa burda görüşmek dileğiyle.

merhaba irfetciğim.iyisindir umarım.seni burada gördüğüme sevindim.nerede çalışıyorsun?ben bursaya atandım.tekra görüşmek dileğiyle...

hacam kaç puanla gittiniz kırşehire?ben de seneye rotasyona tabiyim.bilgi verirseniz sevinirim.

bitirdim ama sorunlarla karşılaşıyorum:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri