Dokunma Yastığı, Dokunma Kartı, Dokunma Mobili, Dokunma Panosu, Dokunma Sepeti

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ateş böceği
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
yha lütfen bana bi tane dokunma mobili hakkında fikir verirmisiniz nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok:s:s:ggggdw:

wala çok teşekkür ederim sağol cnm:36_3_12:

ama bunların hiçbirinde dokunma mobili ilgili bişy yokk:s:s

evet mobil yok,sadece size fikir vermek açısından farklı dokunma panoları oyuncakları kartları vs. örnekleri sunulmuştur.

siz yaparda sitemize eklerseniz dokunma mobil örneğimizde olur.

:congratulationscut4

başka söze ne hacet :)

dokunma kartları ve dokunma yastığı arıyorum lütfen yardım edin

arkadaşlar bişey sorcammm dokunma mobili yapmam gerekiyo ama ne lazımm bilmiyorumm
yapılışınıda bana bi yardımcı olurmusunuz

arkadşlr mrb ben yeniym bana yardım edermisnz

babana dokunma battaniye mobilleri lazım bi bilginz varsa yardımcı olursanız sevinr..

arkadaşlar ben dokunma sepeti,dokunmayastıgı ve dokunma mobili örnekleri istiyorum elinde örnekler olan varsa gönderirseniz çok sevinirim.

''aynı anda görme koklama ve dokunma duyusu geliştirici materyal hazırlama '' bu konu hakkında biraz fikir verirmisiniz??

ya arkadaşlar dokunma mobili, dokunma yastıgıve dokunma sepetiyle ilgili örnekler istemiştim kimsenin elinde örnekler yokmu acaba.....

arkadaşım teşekkürler adres vermişsin fakat tıkladıgımda ben etkinlikleri göremiyorum neden acaba...ssaassrrre

off ya bende yeniyim dokunma ile ilgili mobil örnekleri istiyorum neolur yardım edin :(

arkadaşlar banada dokunma kartları ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim hocalarım yardımcı ourmusunuz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri