Doguyu yazicaklar 26 yi İŞaretlicekler buraya .....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
mrb arkadaşlar benim puan 46.392 balıkesir düşünüyorum 26 işaretlermiyim hep evet diyordum fakat açılan yerler çok kötü ...açılacak olan yerlere ilçelere bakarak 26 ya karar vereceğim çünkü istediğim hiçbir il açılmadı

25 tercih oldu 26 da tercih disi atanmak istiyorum durumu...tercihler artti

mrb arkadaşlar benim puan 46.392 balıkesir düşünüyorum 26 işaretlermiyim hep evet diyordum fakat açılan yerler çok kötü ...açılacak olan yerlere ilçelere bakarak 26 ya karar vereceğim çünkü istediğim hiçbir il açılmadı
Bende Balıkesiri mutlaka yazıcam puanım 47,373

arkadaşlar benm tahminim kesinlikle 46 dan aşagı inmez o yüzden çok ta umutlanmayalım bnm puanımda 45,279 bende heryere varım ama olacagını hiiiiiiiiiiiiiççççççç sanmıyorum

ailem istemiyor ama benim zorumla 26 evet

ben de doğuyu ve 26 yı tercih edeceğim.hakkımızda hayırlısı ğuanım 42,372

puanım 45,589 26 evet ama korkarak

44.872 doguyuda yazıcam 26yı da işaretlicem inşallah hepimiz atanırız..

selam arkadaşlar okullar yarın açıklanır ama ben idil şırnakta çalışıyorum sınıf öğretmeniyim şimdi okul öncesi açılırsa şırnak için CİZRE VE İDİL ilçelerini yazın hatta İDİL DE AÇILACAK OKULLARI ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HABERİNİZ OLSUN.!! PINARBAŞI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,DİRSEKLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,OYALI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU,DEŞTADARA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU...2 senedir eşimle çalışıyoruz idil ilçesinde siz siz olun 21 den kötü yere gitmektense cizre ve idil ilçelerini yazın.hepinize şimdiden kolay geldin pınarbaşı köyü benim okulum açık olduğunu bildiğim için okul adını belirttim!!!

dbasaraner farkettim de bir çok sayfada yukarıdaki aynı yazıyı yapıştırıp duruyorsun. açıklaman için teşekkürler ama niyetini gerçekten anlamadım.

26 dan kötü yere gitmektense tutki hakkari çıktı ne yapcaksın atanmışken bırakacakmısın ya da şırnak beytülşebab güçlükonak ya da uludere cıktı çok mu iyi yerler buraları zannediyorsunuz 2 senedir şırnaktayım eşimde anaokulu öğretmeni tercih dışı gelmedik. 26 kör bir yer cıkmasındansa en azından son 4-5 tercihe bildik yerler yazılabilir!! eşim eylülde atandı 67 puanı var yani şimdiki gibi 40-50 olsa da merkezlere gelseydi meb 10.000 oyunu gelince 3 gün sonra olmadı.şimdiden söyleyim siz siz olun 26 yazmazdan son 5 tercihe kötü yerler yazın bu şırnak olur ıgdır agrı olur siz bilirsiniz bilmem anlatabildim mi arkdaşlar...

benim doğuyu yazıcam ve 26 yı işaretlişyeceğim puanım çok düşük olduğu için dimitripasa 40.159 .......
özel okulda çalışmaktansa bir yıl daha doğuda çalışmayı yeğlerim

dimitripaşa hg arkım:)istanbulu yazcan mı hiç?

yazsamda olmazki :)) ama sen beni yinede ekle istanbula en uzak noktayı seçip bir tercih yapmak istiyorum ...

ki eklemişsin zaten :)) 40.159

ark benim puan 47.639 her yeri yazıcam gelir mi sizce 26 ya da evet dicem artık umutsuzlıuktan var ya birbirimize sorar olduk benim umudum yok ya

elite gelicek merak etme ;) 26 yazan herkes atanıcak bnce,üzülme.bn de yazcam inş. puanım 53,954

Arkadaşlar 26 demek devletin istediği yere yerleştirmesi demek.herşey çıkabilir şansınıza,ama kontenjan sayısı çok olan iller çıkabilir daha çok 26 dan.onlarında isimlerini görebiliyorsunuz zaten.mesela eylul atamasında sakarya kontenjan sayısı çoktu 26 ile sakaryaya atanan arkadaşlar oldu her 26 doğu demek değil,ama bu atamada doğu illeri kontenjanı çok olduğundan 26 dan doğu gelme ihtimali yüksek bu atamada.şu an neresi olsa yeterki çıksın deyip yazabilirsiniz ama gerçekten atandığınızda iş değişiyor.sözleşmeli öğretmenin yer değiştirme ve tayin hakkı çok zor,atandığınız ilden de vazgeçerseniz 1 yıl atanmama cezanız var bunları da dikkate almanızı bir tecrübeli sözleşmeli öğretmen olarak tavsiye ederim.

elite gelicek merak etme ;) 26 yazan herkes atanıcak bnce,üzülme.bn de yazcam inş. puanım 53,954

arkadaşım sen eğer verimli bir tercih yaparsan 26 ya kalmadan gidersin kendi tercihlerine.hakkında hayırlısı olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri