Doguyu yazicaklar 26 yi İŞaretlicekler buraya .....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan she_kill
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@she_kill
Ben dogulari tercih edicem en azinan netten bakarim gÖzumle gÖrdugum okullar olur ...puanim 41.071 gelmez sira ama ...hakkari bile yazicam 26 da evet

tek ben varım doğu yazann galiba... onu da herkes öğrendi kars 57.443 26 hayırr

bende doğuyu yazacağim 26 evet

26 yokki nasıl işaretleyeceksiniz sanırım 21 demek istiyor arkadaşlar hep yorumlarda 26 denilmiş :)

senin haberin yok galiba 26 oldu tercih hakkı nimet hanımın hatası ile

zülbiş puanın?

Evet 26 oldu arkadasim herkes ayni seyi sÖyluyorsa mutlaka bi bildikleri vardir diye dusunmek lazim ..:))))

nasıl yani 25 tercihmi yapılıyor anlamadım

Evet 25 tercih...26 da tercih disi durumu....puaniniz kaÇ sizin

bir hata daha yapıp sayıyı yükseltse yanlışlıkla ne iyi olurdu hepimiz için hayırlısı diyorum

45555 bnm çok sınırda kalmıştım hayırlısı

45.368 doğuyuda yazıcam 26 da işaretlicem ...lütfen herkes yazsın özellikle yüksek puanlılar puanlarımızda yazalım ki bilelim arkadaşlar

61.343 karadeniz yazıcamm...

61.343 karadeniz yazıcamm...26 VARMII HOCAM​

ysmncn 46.477

puanım 44.336 heryeri yazacağım şansım az olsada hayırlısıyla 26 da işaretleyeceğim......

benimde puanım 41,529 heryeri yazacağım 21 de işaretleyeceğim umarım çıkar doğu batı farketmez artık özel okullardan kurtulmak istiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun.

amin.........atanırız inşallah............

42.246 doğuyu yazacağım 26 yı da işaretliyeceğim ama geliceğini zanntmiyorum. Sayı çok az ümitlarim tükendi.

ark benim puanım da 47.639 ben de her yeri yazıcam ve de 26 yı da işaretlicem ama anlamadım 26 tercih neyin nesi 21 deil mi cidden uzun süredir baklırom millet 26 dio nedeni?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri