Doğum izninde maaş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan serpil67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@serpil67
Arkadaşlar sözleşmeli öğretmenler dogum iznindede maaş alabiliyormu acaba. Ben ek ders alamadığımızı ama maaş alabildiğmizi sanıyordum. Çünkü ocak 14 de doğum iznine ayrıldığım halde bu ay maaşım yattı. Ama doğum parası için müracaat ettiğim SGK yanlış yatırılmıştır almamanız lazım yattıysada geri alınır dedi. Kafam karıştı bilgisi olan varmı acaba. Şimdiden teşekkürler

doğum iznindeyken ek ders alamazsınız ama maaşınız yatar hocam

arkadaşımızında dediği gibi 8 haftalık maaş alma hakkınız var doğum izni 8 hafta bunu istediğiniz şekilde kullana biliyorsunuz ister doğum öncesi ister doğum sonrası. ücret olarak de 2 aydan sonrasını devlet ödemiyor ama doğumu nisan sonu na getirirsen :) 4 ay kesintisiz maaş almış olursun öğretmenim

bu arada tebrik ederim. bebeğinizin resimlerini de doğduğu zaman görmek isteriz. Allah analı babalı büyütsün Hayırlı evlat olur inşallah...

Hocam bende yeni doğum yaptım ek ders dışındaki bütün maaşlarınızı tam alırsınız.Ben 4 ay doğum iznim boyunca maaşlarımı tam aldım .Bu da sizin hakkınız.

Cevap veren bütün öğretmenlere teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldunuz. Demekki SGK daki çalışan yanlış biliyor. Bu arada nihal öğretmenim bebeğim doğdu, bugün on günlük oldu. İlk fırsatta yüklemeye çalışırım resmini. Güzel dualarınız için teşekkürler. Nagg öğretmenim sizin bebeğinizide Allah bağışlasın.

hocam güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi.bende bebek bekliyorum 4 hafta sonra doğum iznime ayrılacağım nasipse.doğum yapınca sgk herhangi bir ödeme yapıyomu.yani doğum için ayrıca bi ödeme yapıyolarmı.

ben de ocakta aldım izin nisan 19'da oğlumuz doğdu 2009'da çıkan yönetmelik alabileceğimizi söylüyo ama sözleşmeliyseniz kesinti oluyomuş zaten doğum parası da öle fazla bir şey değil benim okulum nasıl yaptı bilmiyorum ama hiç kesinti olmadı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri