Doğum günü çocukları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güldeste
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@güldeste
arkadaşlar,doğum gününü kutladığımız öğrenciler için hediyesini sınıf içinde arkadaşlarıyla beraber hazırlamak istiyorum faalıyet konusunda yardımcı olur musunuz?

ablacım neler yapabilirsin mesela ona bir kumbara alıp sınıfta çocuklarla beraber süslemelerle onu daha çekici hale getirebilirsin...yada resimlik yapabilirsin...yada kalemlik yapabilirsin...şimdilik aklıma gelenler bunlar..:)

Ben her çocuga dogum günü arkadaşı ile ilgili bir resim yapmalarını istiyorum sonra resmin arkasına da duygularını yazıyorum.ortaya çok duygusal kelimeler döküldügünü göreceksin.Sonra bunu dosyalıyorum ..çok begenilen bir etkinliktir test edildi.deneyebilirsin..başarılar:)

bende bir kaç doğumgününde arkadaşın söylediği gibi resim yaptırıp duygularını yazdım..çok eğlendiler,duygularını çok güzel ifade ettiler.tavsiye ediyorum

biz anaokulunda çocuklarla palyanço faaliyeti yapar şapkasınada herkesin tek cümlelik ifadelerini yazardık..

mesela Berk'in doğumu PElin 'in Berk Hakkındaki düşünceleri ve söylediklerini yazardık..

Doğum günü hediyesini alan çocuk annesine burda ne yazıo die sorup öğrenince sevinirdi..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri