Doğuda nereleri yazıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
37 puanla gelİrmİ acaba bİ yerr
nekadar Ümİtlenmelİyİm...

37 puanla gelİrmİ acaba bİ yerr
nekadar Ümİtlenmelİyİm...
arkadaşım normal şartlarda gelebilir genelde taban ve en son syı farkı 7 -8 puan oluyor ama taban çok düşük alacakları sayı belli bence 50 de falan kalır gibi geliyor

Aslinda evet bİde 45 le 55 arasinda puan alan 1000 kİŞİ vardir heralde.ayrica bu atananlar gÖreve hemen baŞliyomu.. Yoksa 2. DÖnem mİ..

Arkadasım 26 yi isaretlersen dogunun ücra köşeleri olabilir diye düşünüyorum çünkü herkes 26yi isaretlemiycektir yoksa taban puan 30 a dusmezdi

puanım 62.022 genellikle doğu yazdım şansım varmı bilemiyorum ama artık atanmak istıyorum...

kilis.12 urfa elazığ van 60,331

en ücra yerleri yazıcam ama incelemek bile gelmiyo içimden :(

ben geçen sene adıyamanın çelikhan ilçesiin izci köyündeydim sakın orayı yazmayın bir bayan orda kafayı yer 7 erkek öğretmenle beraberdim ben tek başınıza bi lojmanda kalacaksınz yol kışıun heyelandan kapanıyor suyar gidip geliyor telefon çekmiyor internet de yok çünkü uydu görmüyor:)) anlayacağınız zor dayandım adıyamanda ilçe merkezler rahat ama gerger çelikhan sincik köylerini sakın yazmayın
ben şimdi urfa merkezde umut anaokulundayım okul yeni giç eşya yok masa sandalye halı ve klima var tercih etmek size kalmış

Ben 16 yozgat.1 bİtlİs.4 sİvas zara ve akincilar.2 tane urfa .batman hasankeyf ve gİresun Çamoluk yazdim.puanim 44.581.Ümİtsİz ama 26 evet

ben 52 puanla 13. tercıhıme atandım adıyaman kahta cok rahat bır yer tavsıye ederım yazarsanız yardımcı olurum

benm puanım 68.857 son iki tercihime doğudan bi yerler yazmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. diğe tercihlerimin tümü yozgat. olur mu dersiniz. sözleşmeli sıram 1259

ya arkadaşlar ben gerçekten sinir oluyorum artık 60 70 alanlar ümitleneyimmi diye dalga geçer gibi soruyorlar ben alamadım.taban 30 bu nedemek taban puan nasıl belirleniyor.haberiniz varmı taban puanın en fazla 4 katı insan çağırıyorlar en son kalan kişinin puanı taban puan oluyor.yani bu durumda en faza 4500 kişi çağırdılar sonuncUnun puanı 30 yani 60 la 30 arasında 30 puan var tercih zamanı morallerimiz bozmayın puanın ne kadar düşeceği belli değil 50 nin altındakiler nasılsa olmaz diye düşünüp kötü yerler yazmasın

benm puanım 68.857 son iki tercihime doğudan bi yerler yazmak istiyorum ama cesaret edemiyorum. diğe tercihlerimin tümü yozgat. olur mu dersiniz. sözleşmeli sıram 1259
puan 68de kaldı sızın sıranız 1259 sıralamanın yanlış olduğunun bı gostergesı

neden bu kadar kötü niyetlisiniz anlayamadım. bu benm sözleşmeli sıralamam.26 yı işaretlemediğim için atanamadım.

arkadaşın biri adıyaman çelikhan izci ilköğretimi yazmayın diye ya ben yazdım orayı puanım 52 gelir mi kurt düşürdün içime şim:(( tel çekmiyomuş ulaşım yok muş

hangi il ve ilçeleri yazıyorsunuz benim gözüm korktu da kaç puanla
arkadaşlar korkmayın zorluklar yaşanmadan bir yere gelinmiyor alıştık artık garibanın ezildiği şu memelekette yaşamaya ha doğu olmuş ha batı olmuş ALLAH sağlık sıhhat verdikten sonra herşey olur gider benim tercihlerim 9 şanlıurfa 2 tokat 14 diyarbakır puan 55,929 haydi hayırlısı ALLAH herkezin gönlüne göre versin

doğuda şırnak org.edip başeri rahatlıkla yazabilirsiniz orayı biliyorum ve şırnaktaki en iyi okul sıkıntı yaşamazsınız askeriyenin içinde bir okul

doğudan korkmayın arkadaslar sizin gibi bir cok kişi gelecek ama sözleşmelilerin eş durumu hariç tayın ıstemesı zor bunu da dusunun adıyaman kahtanın mıllı egıtımı ınsanları esnafı okulları cok rahat zaten genelı memur ... hadi kolay gelsınn ..

yeliz06 sana caanı gönülden katılıyorum arkadaşım. bu ney yani ya şaka gibi sanki. 68le atanırmıyım diyorsanız biz ölelim ozaman ya. sanki bu soruları bizi ümitsizliğe düşürmek için soruyorlar. tamamen saçmalık. boşver allah yolumuzu açık etsin hepimizin.

sıralama yanlış zaten ben 67.725 le kadroda 3800 lerdeydm ama 67 kusurde kaldı ben hayatta olmaz 70 ustunde kalır dıyordum ama benım puanıma yakın bı puanda kaldı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri