Doğuda nereleri yazıyorsunuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
eskiden kayseri idi ama artık malesef adapazarı:(
@semoş
hangi il ve ilçeleri yazıyorsunuz benim gözüm korktu da kaç puanla

neyden korktu gözün?

uzak hizbe ücra yerler:(

muğla mecburı il oldu ama atama yokk en az 90 ücretli çalışan var.. puanım 56 olmıcagını düşünüyorum.. 60dan aşagıya düşmez diorum tercih yapmayı suan düşünmüyorum ama yaparsamda şırnak diyarbakır urfa yüksekova olabılır..

Hocam adiyamani yazabİlİrsİn ama her yerİnİ deĞİl tam olarak nereler var bİlmİyorum ama merkez yaz gÖlbaŞi besnİ kahta bu İlÇelerİ İyİ İlÇeler Çelİkhan gerger kÖtÜ sİncİk ve tut bİr nebze İyİ adiyamanda doĞu gÖrevİnİ rahat rahat yapan Çok kİŞİ var

Hocam adiyamani yazabİlİrsİn ama her yerİnİ deĞİl tam olarak nereler var bİlmİyorum ama merkez yaz gÖlbaŞi besnİ kahta bu İlÇelerİ İyİ İlÇeler Çelİkhan gerger kÖtÜ sİncİk ve tut bİr nebze İyİ adiyamanda doĞu gÖrevİnİ rahat rahat yapan Çok kİŞİ var

siz adıyamandami görev yapıosunuz..

doğuda ,urfa yazılabilir şehir gözünüz kokmasın..öle televizyondaki gibi öle terör yok buralarda..insan her koşula alışıyo..ama iyi araştırın okulları...hoş ben çok araştırmıştım ama bazen şans işide bira..z bazen neresi çıkacağı belli olmuyo.. kader.

bende 63.757 ile en son doğu olarak adıyamanı yazmayı düşünüyorum acaba gelirmi ki ???

Doğuda Urfa, Erzurum.Elazığ çok iyi ve güvenli..Adıyaman yerıne Erzurum ya da Elazığ merkez ve ilçelerinide yaz daha iyi yerler dediler bana da..Ama puanım 49.. Atansam bıle en ücra kösesi cıkar 26 dan diye düşünüyorum :(( puanı yuksek olan arkadaslar yazarlarsa gidebilirler :(

doğuda merkez olarak yazılmış yerlere inanmayın merkez yazmışlar ama merkezden uzak yerler sıkıntı yaratabilir iyi araştırın derim arkadaşlar.ALLAH yardımcımız olsun.

doğuda merkez olarak yazılmış yerlere inanmayın merkez yazmışlar ama merkezden uzak yerler sıkıntı yaratabilir iyi araştırın derim arkadaşlar.ALLAH yardımcımız olsun.
evet arkadaşım merkez yazıyo ama araştırınca ücra bi köy çıkıyo karşıma:( tercih edecek yer bulamıyorum. urfa antep kilis erzurum gibi yerler bi nebze daha iyi bence doğu olarak

arkadaşla en önmli konu merkez diye görüne olkulların çoğu merkeze uzak..iyi araştırın..benm okulda urfa merkez diye görünüyo merkeze 70km=))

slm arkadaslar puanim 70 erzurum narman sanirim ilk tercihim olacak orada yakinim var ikamet sorunu olmayacak ins.

arkadaşlar 10 tercik kars 5 muş vartoo 5 diyarbakır 5 urfa 26 işatetleyecem ama 44.416(((

erzurum erzincan yazcam puanım 57,354

Her yeri yazmalımıyım bilmiyorum puanım 59.712...

puanım 66.007 sonlara bitane ığdır merkez 3 tanede doğubayazıt yazdım 26 yı da işaretlemicem

9 hakkari 9 şırnak 7 mardin.. ama puanım 44.097 gelmesi inkansız yine de şans diyorum bakalım.. :(

urfa merkez çok aşıyo ama urfa nasıl bi yer bilmiyorum 67.725 le urfa yazam mı en son acaba arkadaşlar diğerleri hep batı illeri.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri