Doğu da görev yapan okulönceciler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casemine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casemine
doğuda görev yapan okulöncesi eğitim öğretmenleri atandığınız yerleri anlatırmısınız.

arkadaşım tercih yapcaksan iyi düşün derim. tabi merkez ve köy arasında dağlar kadar fark oluyor. ama dilini bilmediğin öğrenci ve velilerle karşılaşınca iş zor. ayrıca okuloncesi öenmli değil isterlerse gönderiyorlar istemezlerse aylarca bir öğrenciyle idare ediyosun. maddi yardımı çok severler. çocukalrını yedir içir giydir. başka bişeylerine de karışma...sus otur.bayılırlar. zengin fakir farketmez onalr her zaman açtır. ayrıc a okulun tüm ihtyaçalrını sen karşılacaksın. çocukalrın kırtasiye malzemelr,ne kadar.....ya sabırr...ayrıca milli, eğitim pek yardım etmez. yaptıkalrında görünmez. teşkkür gelise sevin...o kadar yani...

Arkadaş,çook güzel anlatmış ,ben 2 yıl diyarbakır ilçede çalıştı aynıydı.şimdi urfa köyde çalışıyorum yine aynı Tercih yaparken düşün bir daha düşün olmadı bir daha düşün......Ama millieğitimin hakkını yememek gerekir okulu düzeltip etkinliklere katıldım diye bana takdir belgesi verdi .

Ben mardin merkezdyim valla arkadaşların anlattığı gibi umutsuz değil bence...gayet güzel

ben şırnak ilinin güçlükonak ilçesindeyim.çok memnunum,sadece eşime ve memleketime uzaklık var.milli eğitim kadrosu süper,BENCE ÖĞRETMEN OLDUĞUNU DOĞUDAKİ OKULLARDA VELİLER VE ÇALIŞTIĞIN İŞ ARKADAŞLARIN HİSSETTİRİYOR.milli eğitim ilçemizde okul öncesi ve diğer eğitimlere çok önem veriyor,okul bahçelerine özel okullarınınkinden güzel parklar kuruldu.oyuncaklar sıfır.anlatamam görmeniz lazım yani,eğitim verebilmek için sabırsızlanıyorum...

hocam kaç poanla atandın şırnak a kadrolu musun

arkadaşım tercih yapcaksan iyi düşün derim. tabi merkez ve köy arasında dağlar kadar fark oluyor. ama dilini bilmediğin öğrenci ve velilerle karşılaşınca iş zor. ayrıca okuloncesi öenmli değil isterlerse gönderiyorlar istemezlerse aylarca bir öğrenciyle idare ediyosun. maddi yardımı çok severler. çocukalrını yedir içir giydir. başka bişeylerine de karışma...sus otur.bayılırlar. zengin fakir farketmez onalr her zaman açtır. ayrıc a okulun tüm ihtyaçalrını sen karşılacaksın. çocukalrın kırtasiye malzemelr,ne kadar.....ya sabırr...ayrıca milli, eğitim pek yardım etmez. yaptıkalrında görünmez. teşkkür gelise sevin...o kadar yani...

arkadaşım çok güzel anlatmışsın bende aynı şekilde sınıfımın oyuncak ve malzeme ihtiyacını karşıladım kira ödüyorum orda aldığım parayla anca geçinebiliyorum kimse de teşekkür bile etmiyor köy ve mezralar çok kötü okul değil sanki dam

açıkcası bende çekiniyorum doğuyu yazmayı puanım 61 geldi

ben bitliste görev yapıyorum görev aldığınız okulun köy olmasından dolayı çok zorlandık 2 arkadaşla birlikte 51 öğrencimiz vardı veliler yardım etmiyordu her ay başı pamuk eller cepe diyerek kırtasiyeden aldığımız malzemelerle gecirdik güzelde gecti eğer mesleğinizi ve çocukları seviyorsanız cevrenin pek etkisi olmuyor onların yüzlerindeki tebbesümle bile mutlu olursunuz şimdiden atanacaklara hayırlı olsun

59 geldi poanım doğuya atanabilir mym sizce

Arkadaşlar Erzuruma atanan var mı?

doğuda görev almak için ilk önce DİL PROBLEMİNİ AŞMALISINIZ...doğu derken van erzurum diyarbakır ya da batman değil buralar biraz daha iyi.görev yaptıgım yer şırnak hangi okula giderseniz gidin ilçeler dahil okulda verdiğiniz eğitimin dışında evlerde türkçe konuşulmuyor hele çoocuklarda 5-6 yaşında olunca sizin vermek istedikleriniz algılamıyor öyle olunca derste etkinlikleri uygulayamıyorsunuz.haklınızda bulunsun arkdaşlarınız varsa da sorabilirsiniz MÜFETTİŞİN EN ÖNEMLİ SORUSU VE SİZİ DEĞERLENDİRME KRİTERİ...ÇOCUKLAR TÜRKÇE KONUŞABİLİYOR MU? YOKSA HALA KENDİ ARALARINDA BİLE KÜRTÇEYE DEVAM MI? saygılarımla...

Giri? Yap | Facebook birleştirilmiş sınıf öğrt farkı olmuyor anaokulları videoda benzer bir kesit...

zaten merkez ve ilçeler daha iyi durumda. ben köylerin durumundan bahsediyorum. o takdir veren il yada ilçenin müdürünün ellerinden öperim. ben de takdirliktim. ilk geldiğim zaman okul nasıl dı ben gelince nasıl oldu? inanmazsınız. büyük bir değişim yaşandı. okulun içini rengarenk ailemle boyadık. içincediki oyuncak kıratsiye ben memleketimden getirdim. yardım tıpladım. o kdar güzel olmuştu ki sanki mini anaokulu gibiydi. gelen müfettişler bayıldı. sağlık görevlileri de ....ama ne ilden (sınıfa kadar girmesine rağmen) ne ilçemden ne kaymakamlıktan bir teşkkür alamadım. tabi çocukları görürüsen onalrın mutluluğu yetiyo ama kaldığım köyden yada ilden manevi destek bekliyo insan..gözüm maddiyatta değil. benim gibi yufka yürekli elinde avucunda ne varsa veren kişiyi bile bunalttılar ya helal olsun. hakkımı helal ediyorum ama çektikelrimden dolayı doğu benim gözümde bir sıfır....

zengin çocuklarının kahrını çekmektense o çocuklara türkçe öğretmeyi tercih ederim....özelde canım çıkıyor

hepsi zor be kardeşim .....ekmek parası...ama şu bir gerçek kimse çıkpta yok oradakilerinde eğitime ihtaiyacı var deyipte konuşmasın. hiç bir öğretmen görmedim de doğuda çalışıp ben bu çocukalr için buradayım. gülerim kpss puanı düşük gelmiş atanmış bu kadar...ekemek parsı derdine gitmiş bişeyler yapıyo...atnmayan arkadaşlar da bence yorum yapmasın. ateş düştüğü yeri yakar . sözleşmeli atanalım kadroyu boşver derler. sonra da ah kadoru olsaydı denir. insan oğlu çekmeden bilmez.

çok doğru sölediklerin ama kadrolu olursa düşünüyorum doğu yoksa sözleşmeliler geri gelemiyo düşünmüyorum bakalım 59 poanla tercih hakkım olucakmı oda muamma:(

ben şırnak ilinin güçlükonak ilçesindeyim.çok memnunum,sadece eşime ve memleketime uzaklık var.milli eğitim kadrosu süper,BENCE ÖĞRETMEN OLDUĞUNU DOĞUDAKİ OKULLARDA VELİLER VE ÇALIŞTIĞIN İŞ ARKADAŞLARIN HİSSETTİRİYOR.milli eğitim ilçemizde okul öncesi ve diğer eğitimlere çok önem veriyor,okul bahçelerine özel okullarınınkinden güzel parklar kuruldu.oyuncaklar sıfır.anlatamam görmeniz lazım yani,eğitim verebilmek için sabırsızlanıyorum...
arkadasım bısey sorcam sanırım kapalısın bende kapalıyım da okulllarda sorun oluyormu

74 aldım sabahtan beri bazı forumlarda başarı sıralamla ilgili olumsu<z yorumlar yaptılar.. ben daha çok batıda çalışmak istiyorum ama 21i yine işaretleyeceğim ama korkuyorumö son zzamanlarda televiztyonlarda herşeyi görüyoruz peki öğretmenlere bi zarar yada sorun çıkarıyorlar mı bunu merek ediyorum.. yani çatrışmalar terör olayları falan bizi olumsuz etkiler mi bize de karışırlare mı?? şimdiden tekekkür ederimm.. hayırlı akşamalrr

arkadasım sozlesmelıler gelemıo derken bıraz acarmısın nasıl yanı bende hakkarıye atandım evlıyım dogum yapcam 3 4 ay sonra cok karasızım boyle okuyuncada daha karasız kalıyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri