arkadaşım tercih yapcaksan iyi düşün derim. tabi merkez ve köy arasında dağlar kadar fark oluyor. ama dilini bilmediğin öğrenci ve velilerle karşılaşınca iş zor. ayrıca okuloncesi öenmli değil isterlerse gönderiyorlar istemezlerse aylarca bir öğrenciyle idare ediyosun. maddi yardımı çok severler. çocukalrını yedir içir giydir. başka bişeylerine de karışma...sus otur.bayılırlar. zengin fakir farketmez onalr her zaman açtır. ayrıc a okulun tüm ihtyaçalrını sen karşılacaksın. çocukalrın kırtasiye malzemelr,ne kadar.....ya sabırr...ayrıca milli, eğitim pek yardım etmez. yaptıkalrında görünmez. teşkkür gelise sevin...o kadar yani...
arkadasım bısey sorcam sanırım kapalısın bende kapalıyım da okulllarda sorun oluyormuben şırnak ilinin güçlükonak ilçesindeyim.çok memnunum,sadece eşime ve memleketime uzaklık var.milli eğitim kadrosu süper,BENCE ÖĞRETMEN OLDUĞUNU DOĞUDAKİ OKULLARDA VELİLER VE ÇALIŞTIĞIN İŞ ARKADAŞLARIN HİSSETTİRİYOR.milli eğitim ilçemizde okul öncesi ve diğer eğitimlere çok önem veriyor,okul bahçelerine özel okullarınınkinden güzel parklar kuruldu.oyuncaklar sıfır.anlatamam görmeniz lazım yani,eğitim verebilmek için sabırsızlanıyorum...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!