Diyarbakır silvana atanan arkadaşlar.bilgisi olan varmı nasıl biryer acaba?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan karakalem45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
bende diyarbakır bismil ilçesi boyacı köyüne atandım batmana çok yakın oradan mı ev tutsam bilgisi olan varmı

bende diyarbakır silvan anaokuluna cıktım bilgisi olan varmı nasıl birde kalıcak yer varmıdır

15 aydır silvan dayım silvan anaokulu merkezde merak etmeyin orda rahat edersiniz çünkü koşullar iyi yani köy okullarında hiç bir şey yok ama sizin okul iyi durumda.kira bulabilirsiniz 300-400 tl arası.ben toki de kalıyorum çok rahat kaloriferli ama toki de yer bulmanız biraz zor ama merkezde kiralık çok yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardımcı olurum hayırlısı olsun

ben diyarbakır/silvan/taşpınar köyü sizler nereler puanlar kaç?benim 26 dan geldi.puan 56.255sizlerin puan ve yerler?
silvan da rahat edersiniz hocam herhangi bir problem yok köylere ulaşım var gelip gidersiniz köydeki anasıfları biraz kötü ama büyük okulsa malzeme sıkıntısı olmaz ben mezradayım hiç bir şeyim yoktu herşeyi kendim ayarladım iş başa düştü yani hayırlısı olsun hocam

hocam bende silvana atandım tek sıkıntım kalacak yer ..kiralık ev arıyorum yardımcı olur musunuz? bulabilir miyimm silvanda? bazı arkadaşlar ev bulmak cok zor diyorda

merkezde var hocam bir de ay sonunda eş durumundan gidecekler de var

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri