Dik Dur Dik Dur Kardeşim

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@imported_gokyuzu
TEŞEKKÜRLER

teşekkürler..

sağool allah razı olsun

Çok teşekkürler...

Çok güzell bir şarkı bizim çocuklarda bunu seviyorlar:)
Teşekkürler

çok güzel bir şarkı.teşekkürler.

teşekkürler hocam :)

çok işime yarayacak teşekkürler..

Evet bu parçayı ben de çok seviyorum çocuklar da hatta geçen yıl gösteride kullanmıştım.Ellerine kurdela bağlamıştım.Kızlara kırmızı beyaz kurdela ve kırmızı etek beyaz tişört,erkeklere de lacivert beyaz kurdela lacivert pantolon beyaz tişört.çevir çevir kardeşim derken kollarını kaldırıp çeviriyorlar hoş bir görüntü oluyor:

Daha önce dinlememiştim.. gerçektende gzl bi şarkıymış.. tşkr.. ;)

carpe_diem' Alıntı:
Evet bu parçayı ben de çok seviyorum çocuklar da hatta geçen yıl gösteride kullanmıştım.Ellerine kurdela bağlamıştım.Kızlara kırmızı beyaz kurdela ve kırmızı etek beyaz tişört,erkeklere de lacivert beyaz kurdela lacivert pantolon beyaz tişört.çevir çevir kardeşim derken kollarını kaldırıp çeviriyorlar hoş bir görüntü oluyor:

emnim güzel olmuştur bende düşündüm aslında ama çocuklar onu sınıfta çok oynadıkları için farklı birşeyler hazırlıyalım dedik .....

çok güzel bayıldım

çok güzel bi şarkı kesinlikle şarkıya konsantre oluyor çocuklar teşekkürler :)

Teşekkür ederim emeğine sağlık ...

beğenmenize çok sevindim arkadaşlar.....

açamadım ben yaaa....

Harika :thumbsup: Teşekkürler

TEŞEKKÜR EDERİM BU ŞARKIYI ARIYORDUM ŞARKININ İSMİNE YER VERMEMİŞSİN TESADÜFEN AÇTIM BELKİ DİK DUR KARDEŞİMDİR DEDİM VE ÇOK SEVİNDİM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

tırtıl' Alıntı:
TEŞEKKÜR EDERİM BU ŞARKIYI ARIYORDUM ŞARKININ İSMİNE YER VERMEMİŞSİN TESADÜFEN AÇTIM BELKİ DİK DUR KARDEŞİMDİR DEDİM VE ÇOK  SEVİNDİM. TEKRAR TEŞEKKÜRLER.

o şekilde verirsem ilgilenen olmaz diye düşünmüştüm :) ben teşekkür ederim....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri