DESTUUUR MEHTERAAAAAN GELDİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sevilnas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:31
harika olmuş sayın hocam ufaklıkları öpüyoruz

arkadaşım çok şirin görünüyorlar bende geçen yıl mehteran oynatmıştım bizimki biraz değişikti birde gemi yapmıştım büyük fatihin fethini anlatan enkısa zamanda ben onlarıda yüklemeye çalışırım seninde eline sağlık

harikalar yaaa çok güzel görünüyorlar.haklısınız insan duygulanıyor.ağlayın hakkımız.

süper olmuş yaaaa:)

Çook GÜzel GÖrÜnÜyorlar Emeklerİnİze SaĞlik:)

merhaba çok beğendim bende mehter takımını yaptırmayı düşünüyordum tesadüfen sizin resimleri gördüm bu konuda bişey sormak istiyorum kaç kişilik oluşturdunuz öğrenebilirmiyim ve hareket olarak neler yaptırdınız

canım benim dediğin kadar varmış yani harika görünüyorlar maşallah.tebrikler sana ve çocuklarına

harika olmuş güzel bir fikir :)

Bu güzel paylaşım için teşekkürler.

Çok hoş gözüküyorlar. :)

hocam vıdeo var mı guzel gorunuyor ama bır de vıdeosunu gorsek?

çok şekerler teşekkürler

tebrikleeeeer fevkalede görünüyor
videolara baktım ama göremediim :( biraz anlatırsanız sevinirim şimdiden tşk ederiiim

maaşallah. çoook teşekkürler hocam harika olmuş ben bayıldım. işşte budurrr

bunlar gerçekten harika. inanın bana çok güzel fikir verdiler.şenliğimiz için hazırlandık çocuklarla hazır kostüm alamadık ancak bu aksesuarlar süper:)çok teşekkürler.paylaşmak böyle birşey;)

cok cok muthıs hafıka super maasallah ya nedenırkı ellerınıze emegınıze saglık cok sekerler VIDEO ISTIYORUUUUUMM

ellerinize,fikriniz için de yüreklerinize sağlık .gerçekten mükemmel..paşalara selam:):)

maşallah hepsine görünüşe bakılırsa ayakta alkışlanacak bi iş çıkarmışlar.tebrik edrim

çok hoş gözüküyor

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri