Derslerimizi Tam Vermeden Kursumuzu Bitirdiler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Alcen
Arkadaşlar ben kpss'ye hazırlık için dersaneye gidiyordum.Derslerimiz 29 kasımda başladı ve bir hafta önce ilginç bir sebebten dolayı artık dersler olmayacak başınızın çaresine bakın dediler.Senetlerimizi aldık ama verdiğimiz parayamı yanayım 5 dersim kaldı onamı anlayamadım bu mağduriyetimi nasıl hallledebilirim.8 kişiydik.Sınav öncesi mafolduk.Hukuki yönünü bilen var mı?

üzüldüm arkadaşım ya.sizi yarıyolda bırakmışlar. etrafımdan da bazı arkadaşlardan duyuyorum hocalar derslere girmemeye başladı falan diolardı. ben gittim deshaneden memnunum çok şükür.arka arkaya 7 deneme yapıp 22sinde bitiricekler.
kendini sıkıntıya sokma bence olan olmuş. sen kalan deslerini bitirmeye bak halledersin. hele eğitimse çabucak biter. sana kolay gelsin. Allah inş. emeklerimizin karşılığını verir.

üzüldüm arkadaşım ya.sizi yarıyolda bırakmışlar. etrafımdan da bazı arkadaşlardan duyuyorum hocalar derslere girmemeye başladı falan diolardı. ben gittim deshaneden memnunum çok şükür.arka arkaya 7 deneme yapıp 22sinde bitiricekler.
kendini sıkıntıya sokma bence olan olmuş. sen kalan deslerini bitirmeye bak halledersin. hele eğitimse çabucak biter. sana kolay gelsin. Allah inş. emeklerimizin karşılığını verir.

iyi dileklerin için teşekkürler arkadaşım.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur.

amiinn inş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri