Ders çalışmaya başlayan arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan civciv81
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@civciv81
Arkadaşlar eğitim ve gy-gk hangi kaynaklardan çalışmaya başladınız? tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...Ben beyaz kalem yayınlarını aldım tüm set olarak tarih ile başladım... Ayrıca tekrarlarda ne öneriyorsunuz..

Arkadaşlar eğitim ve gy-gk hangi kaynaklardan çalışmaya başladınız? tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...Ben beyaz kalem yayınlarını aldım tüm set olarak tarih ile başladım... Ayrıca tekrarlarda ne öneriyorsunuz..

civciv81 bende başladım ders çalışmaya ben geçen yıl yediiklimin setini almıştım tekrarlıyorum şimdi :)) gy ve gk eğitimi bitirdikten sonra başlıcam çünkü sabahki oturumda pek başarılı olduğum söylenemez hemen unutmayayım diye en sona bırakıyorum tekrarlarda ne önerirsiniz demişsin arkadaşım zaten tekrara zamanın yeteceğini sanmıyorum heee çok planlı çalışıyorsan ayrı.. onun için sette ders notları kitabın yokmu enazından ordan tekrar ederdin..

Teşekkürler nur bilgin merak ediyorum sizler nasıl çalışıyorsunuz diye..benim tekrar yapmam lazım onun için sordum, sınav öncesi tekrar önemli..ama seninde dediğin gibi zaman sıkıntısı olmazsa...

civciv81 beyazkalem nasıl ben de almayı düşünüyorum ama yeni olduğu için hakkında bilgim yok, memnun musun matematik özellikle iyi anlatıyor mu acaba?

ebrars beyaz kalem güzel eğitimi özellikle çok güzel anlatmış kasmıyor insanı eğitimde öyt ye baktım tarih de her tarih kitabı gibi fazla ayrıntıya inmemiş gibi görünüyor ama güzel.. matematik konusunda bişey diyemiycem çalışmadım tam içeriğini bilemiyorum baksamda matematik konusunda sana yanlış yorum yapabilirim..ama dediğim gibi diğerleri güzel bana bir öğretmen arkadaşım tavsiyede bulundu onun tavsiyesi ile aldım ona güvenerekten kendisi şuan kadrolu öğretmen..ayrıca arkadaşımın bir tavsiyeside tek kaynağa bağlı kalmayın diyor çünkü birinde tam anlamadığın bi konuyu diğerinde anlıyorsun ya da yöntem farklılıklarını görüyorsun diyor onun için size tekrar konusunda ne yapacaksınız diye sormuştum..

çok teşekkürler. daha ben yeni başlıyorum tekrara zaman kalır mı bilmem :((

ihtiyaç kitaplarına çalışıyorum ama soruların cevapları kitapta anlatılanla tezat ama birde yedi iklimin 2004 2010 çıkmış sorularını aldım hem gy gk hem eb soru çözümlü bana yedi iklim daha iyi gibi geldi ama beyaz kalemin denemeleri güzel birde benden tavsiye zaman gazetesi pazartesi günü gy gk deneme sınavı veriyo soru sitili ve güncelden 1 veya 2 soru 2010 saki sınavdakiyle aynıydı bence çözmekte fayda var çünkü sınavda ki soru sitiliyle sorulan özellikle türkçe soruları birabir aynıydı

bişey sorucam bende başlıycam ama soruları milli eğitim hazırlayacak artık soru tarzları, müfredat vs değişecek denmişti yılbaşında gerci ben sürekli takip ediypru ama bu konuda bir gelişme olduğunu duymadım.derse başlaya arkadaşlarım sizler duydunuzmu yoksa aynen devammı?

geçen sene ihtiyaç yayıncılıktan çalışmıştım baya faydası oldu bu sene ihtiyaç yayıncığın içeriği geçen seneyle aynımıdır bu sene için yenisini almam gerekirmi?
Tekrarlar kalıcılığı sağlamak için hergün haftada ve ayda yapılması gerekiyor tabi zaman sıkıntısı oluyor beyinde yoruluyor tekrar ettikçede sıkılıyor insan kısa notlarla ,test çözülerekte tekrarlar yapılabilir

tuba bende bekledim ama 2011 kitapları ocak başında çoktan çıktı zaten ayrıca onlar kendilerine göre eklemeler yapmışlar eğitim kitaplarında çıkmış sorular baz alınıyor genelde bildiğiniz gibi..
beyazkelebeksibel başka bir yayının kitabını alırsan eğer sana ek kaynak olur diye düşünüyorum.
Allah hepimize kolaylık versin keşke hepimiz hep birlik olsak böyle..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri