Derneğimizin Temsilcisi Olun!

bende Iğdır dan.. seve seve temsilciniz olurum:)

İstanbul İstanbul :))

Ben deee Samsunnnn... Cv mi de gönderdim Sayın Hocam... :3613411xz:

Selçuk bey, cv mi gönderdim güzel haberlerinizi bekliyorum:)

selçuk bey cv mi gönderdim:) tristia hocamla beraber ığdırdayız ve güzel haberlerinizi bekliyoruz:)

hadi hayırlı olsun arkadaşlar şimdiden :)

Teşekkürler arkadaşlar.

Muş'ta da ben varım arkadaşlar

hocam bende olmak isterim ama hiç bu alanda ya da böyle bişeyde bulunmadım ankaradan olmak isterim bende cv gönderin demişsiniz ama aklıma takıldı belli bi cv varmı doldurulması gereken cv de ne yazıcam ki ben ??? ssaassrrre

hocam bende olmak isterim ama hiç bu alanda ya da böyle bişeyde bulunmadım ankaradan olmak isterim bende cv gönderin demişsiniz ama aklıma takıldı belli bi cv varmı doldurulması gereken cv de ne yazıcam ki ben ??? ssaassrrre

belli bir cv örenği ya da zorunluluğu yoktur öğretmenim. CV ye neler yazacaksınız öğrenim bilgileriniz iletişim bilgileriniz aldığınız ödüller sertifikalar belgeler vs. abonesi olduğunuz dergiler yayınlar vs. hobileriniz gittiğiniz kurslar şuan ki göreviniz, çalıştıysanız daha önce nerelerde çalıştığınız vs vs internetteki arama motorlarına örnek cv yazarsanız karşınıza bir sürü örnek çıkar onlardan da faydalanabilirsiniz. Hoşçakalın:)

tamam hocam teşekkürler ona göre hazırlayım bende temsilci olmak isterim açıkcası :)

gönderdim mailimi cevaplar ne zaman gelecek acaba????

Pazartesinden sonra sizleri arayacağız hocam teşekkürler.:congratulationscut4

tamam hocam bekliyorum :):)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri