Derneğimizin Şubeleri

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Derneğimizin şube açma çalışmaları başlamıştır arkadaşlar.Yakında açılan şubelerimizi ve faaliyetlerimizi buradan duyuracağız.Destekleriniz için teşekkür ederiz.

şimdiden hayırlı olsun :)

süpersin okuloncesiforum ailesi:)

Güzel bir haber hayırlı ugurlu olsunnn herkesee

Hadi bakalım hayırlı uğurlu kazasız belasız oluversin hepimize :)))

Hayırlı uğurlu olsun o zamann ;))

sonunda somut adım atıldı teşekkürler okulöncesiforum :36_11_12:

çok tşkler şimdiden bütün o.ö.öğretmenlerine :emot66:hayırlı olsun

hayırlısı olsun bende soracaktım şimdi dernek vs.kursak falan diye inanın çok sevindim şimdiden destek vermeye başladım bile...

hayırlı olsun hepimize...bir takım insanlar tarafından hala ciddiye alınmayan mesleğimiz için inşallah,birlik olarak güzel adımlar atarız...

hepimiz için hayırlı olur inşallah

Teşekkürler arkadaşlar.Osmaniye nin ardından Ankara-Bursa-İstanbul-İzmirde ilk etapta şubeler açılacak.Çalışmalarımız sürüyor.Detaylı bilgi yapılacak ilerleyen süreçte.

Teşekkürler arkadaşlar.Osmaniye nin ardından Ankara-Bursa-İstanbul-İzmirde ilk etapta şubeler açılacak.Çalışmalarımız sürüyor.Detaylı bilgi yapılacak ilerleyen süreçte.
manisada yokmuydu ya yada mümkün değilmi olmazsa da izmirdekine elimden geldiğince katılmaya çalışırım sabırsızlıkla bekliyorum....

selçuk bey farklı branşladan ücretli atanması konusunda dava açılacak mı yoks bu konuyu kabulmu ettik sonumuz diğer branşar gibi olacak yardım edin dava açalım

evet bu diğer branşların bizim bölümümüzde ücretli çalışması konusuna derneğimiz bir girişimde bulunsun lütfen elimizden geleni yapmaya hazırız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri