Degerlendirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülşirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülşirin
:11:ar[align=center]arkadaşlar degerlendirme bölümüne benimde ihtiyacım var hiçbişey anlamıyorum
bitiren arkadaşlar lütfen örnek yollasınlar
[/align]

bende anlamıyorum anlayan varsa bi örnek gönderin şimdiden teşekkürler

mrb arkadaşım.yaptığımız günlük planların değerlendirmesi 3 aşamadan oluşur.ilki öğrenci açısından,örneğin fatma etkinliklerde zorlandığı için öğretmeninden destek istedi.ikincisi,öğretmen açısından,herhangi bir problemle karşılaşılmadan uygulandı.üçüncüsü program açısından,etkinliklere ayrılan süre yeterli gelmiştir gb değerlendirme yapılmaktadır

ben size bir örnek sunabilirim

DEĞERLENDİRME

Program açısından; etkinlikler çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hareketli ve sakin olarak uygulandı. Programda bir çok teknik bir arada kullanıldı ( yaparak , yaşayarak , soru – cevap , anlatma tekniği ) yapılan etkinliklerle konu pekiştirilmiş oldu.

Çocuk açısından; etkinliklerin esnek olmasında çocukların ruh halleri ve ihtiyaçları etkili oldu. Çocuklar kendilerinin aktif olduğu etkinliklere daha fazla ilgi gösterdiler. Grup etkinliklerinde kurallara uygun davranarak öğretmenlerinden pekiştireç aldılar.

Öğretmen açısından; etkinlikler çocukların ilgisi doğrultusunda şekillendi. Çocukların ihtiyaçları doğrultusunda hareketli etkinliklere yer verilerek deşarj olmaları için ortam yaratıldı.

tşkr ederim

çok teşekkürler :D :D kafam biras biras toplanıo daha önceden görev yapmamış biri olarak ilk günlük planlarımı yapıorum çocuklarıma hayırı olur inş:egg61nb:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri