dalmaçyalı köpeğim :)

ağız kısmını derken dilini iç kısmından dikebilirisn daha kalıcı olur ama kırmızı bir dil kullanmanız köpekçiğe ayrı bir hava katmış teşşekürler paylaşım için
Kırmızı kumaşı görünce çok hoşuma gitti ve nasıl kullanırım diye düşünürken köpeciğimin dilini yapsam çok hoş olur dedim :)

Fikir için teşekkür ederim öğretmenim:)Ağız kısmı derken en son fotoğrafta göreceksiniz pembe olan kısmı ve dil kısmından bahsettim.Pembe olan kısım ve dil yapıştırma.Aslında dikseydim daha sağlam olabilirdi ama içindeki kartondan dolayı dikmek zor olabilirdi birde görsel olarak dikiş izleri kalacaktı.(Başta beyaz iple dikmeyi düşündüm hem diş gibi durur diye ancak sonradan iyi görünmeyeceğini düşünerek vazgeçtim:))
yapılış aşamasını göremediğim için kartonu nereye koyduğunuzu bilmiyorum fakat yüz kısmında diye düşünüyorum muntazam durduğu için. o halde kartonu koymadan önce iç kısmından gizli bir dikiş yapıldığında yani dış kısmından dikmeyeceksiniz hocam annem terzilik yapmıştı oradan bu bilgilerim.yada karton koyulduktan sonra dil kısmını ilave etmek istiyorsanız yine iç kısımdan gizli bir dikişle çok daha kalıcı olabilir fakat bu haliylede çok hoş g örünüyor bence bozmayın bir dahaki oyuncak yapılışlarında bu yöntemi kullanabilirisniz ve bizimle paylaşabilirisniz . şimdiden teşekürlerimi sunuyorum hoşcakalın.

Yok hocam bunu bozmayacağım ancak bir daha kukla yaptığımda daha sağlam olmasını istiyorum.Gizli dikişi araştırdım hocam fikir için teşekkürler.

çook güzel olmuuuş,ellerine sağlıkk ha bir de teşekkürler ;)

Dikmeyi denediniz mi ?

Başka bir kuklada denemiştim ama pek güzel olmamıştı dikiş izleri belli oldu:( Yinede fikir için teşekkürler:)

çok güzel olmuş emeğine sağlık:)

Teşekkür ederim beğenmene sevindim:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri