Cum. üni. okul öncesi öğretmenliği seneye kapatılıyor mu??

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _ahsen_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_ahsen_
arkadaşlar çoğu kişiden böyle birşey duydum. konu açarak sormak istedim. 2009 da sivas ta okul öncesine öğrenci alınmayacakmış.. ne kadar doğru bilmiyorum.. kapatılması için sebepler neler olabilir???

hocam öğretmen eksikliğinden sanırım..

cidden kapanıyormuymuş ya arkadaşlarımdan burayı istiyen çok kişi var ya üzülecekler

ben de tam bilmediğim için burda konu açtım.. bilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim. ama dönem başında bölüm başkanımız bölümde en az iki doçent olması lazım -sanırım tam hatırlıyamıyorum- demişti.. bu üni.de de olmadığından falan bahsetmişti. bir de sivas ta ikinci öğretimde vardı. o çoktan kapatıldı. sıra normal öğretimde gibi...

ben c.ü'den geçen sene mezun oldum arkadaşlar.Bizim zamanımızda da öğretmen sıkıntısı vardı şimdi hiç kalmamış nitelikli bir eğitim almadıktan sonra neye yarar ki.inanın boş ve teorik bir yığın bilgiyle mezun oluyoruz.ama yinede kapanırsa üzüleceğim.okulumu herşeye rağmen seviyordum.

evet öğretmen sıkıntısı var.. anatomi hocamız da bu sene amerika ya gidiyor:(..burayı isteyen birçok kişi var. kapatılırsa gerçekten üzücü olur.:((

gerçekten cnm inşallah kapatılmaz

evet arkadaşlar bende duydum yakında kapatılacakmış. ben 2. öğretim öğrencisiyim. bizler son öğrencileriyiz. zaten denildiği gibi çok iyi bi eğitim verilemiyor. bende öğretmen sıkıntısından dolayı kapatılacak diye biliyorum ama hayırlısı olssun yaa...

evet öğretmen sıkıntısı var.. anatomi hocamız da bu sene amerika ya gidiyor:(..burayı isteyen birçok kişi var. kapatılırsa gerçekten üzücü olur.:((

YA NİLGÜN HOCA HER YIL BEN BU SENE AMERİKAYA GİDEBİLİRİM HATTA SİZİN DÖNEMİ YARIDA BIRAKABİLİRİM DİYOR BEN MEZUN OLACAĞIM HALA ÖYLE SÖYLÜYOR BEN ONDAN ÖNCE GİDERİM BU GİDİŞLE :D:D

ZATEN NİLGÜN HOCA BİZİM ANABİLİM DALI HOCASI DEĞİL Kİ...
BU ARADA ARTIK DERSİ İLE İLGİM KALMASADA BİZİM ZAMANIMIZDA ÇOK İSTERDİM GİTMESİNİ...

nilgün hoca her sene gidecek sözde.Boş verin onu ya.ben göreve atandığımda cum. üniv. mezun olduğumu söyleyince pek olumlu tepki almadım.yani dışarıda bizim çok yetersiz olduğumuzla ilgili ön yargı var. haksızda sayılmazlar.Şu anda okuyan arkadaşlarım size tavsiyem okuldan bişey beklemeyin kendinizi geliştirin.Mezun olduğunuzda bocalarsınız.

Kapatılmadı.. bu sene de öğrenci aldı...​
.
.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri