Çukurovalılar Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
merhaba ben de çukurova da hemşirelik okuyordum.ama artık fırat üniversitesinde okul öncesi okuyacağım Allah'ın izniyle...Adana'yı çok seviyorum.inşAllah pişman olmam.Okul öncesi öğretmenliği benim haylimdi.Şimdi hayalimin peşinden gidiyorum...

ben de 2003 mezunlarından hatice püren özbay(yılmaz).6 yıldır osmaniyede yani memleketimde görev yapıyorum,bu 7.yılım olacak.sınıf arkadaşlarımdan mesajımı görenler olursa selamlarımı yolluyorum.

mesajlarınızı yeni gördüm.sınıf arkadaşlarım yeşim ve sehere selamlar.(h.püren)

bende 2008 çukurova mezunuyum.beni arayan varsa burdan bulabilir:)))şuanda hatayda görev yapıyorum

vaaaaaallllllllaaaaaaaaa zeynoooooooooo mrb bende 2007 mezunuyummmmm senı burda gormek guzellllllllll

(2009 Mezunu Emine Yalçın) Merhabalar..Ben de bu sene mezun oldum. Arkadaşlar görüşelim...

bende cukurovadan mezunum.ayperi hocam cok özledim sizi.iyiki vardınız hersey sayenizde oldu

sevgi esra ben sınıf arkadasın :)urfadayım bende

crocus ismin ne bende 2008 mezunuyum 1. öğretim esra

slmlarrrr ya ben açıkögretim meslek lisesi(okul öncesi çocuk gelişimi) okuyorum fakat bişeyi merak ettim biz meslek lisesi ögretmeni olabilirmiyiz????

merhabalar bende 2007 çukurova mezunuyum sınıf arkadaşlarımı arıyoruım umarım burda bulabilirim... :)))

merhaba ama ben seni tanıyamadım

mrhb bende 2003 mezunuyum semra ay adını yazmamışsın arkadaşım

yeşim merhaba canım ben seni face den çok aradım ama bulamadım ben semra seni burda gördüğüme sevindim canım k.i.b...............

slm arkadaşlar bende bu sene çukurovayı kazandım okul öncesi öğretmenliği birinci sınıfım bizim okulda hala öğrenim görmekte olan üst sınıf birileri ile tanışmak istiyorum:congratulationscut4

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri