Çukurovalılar Buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan güner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
bende çukurova üniversitesi okul öncesi öğretmenliğinde okuyorum.bu siteyi erkenden keşfetmiş olmaktan çok memnunum.çok mükemmel bir site.herkese katkılarından dolayı teşekkür ediyorum..

mrb sen merve olmalısın. sanırım aynı sınıftayız öle sanıyorum yada :D:D:D

görmeyeli adanadaki arkadaşlar artmış :) arkadaşlar sınıflarınızla birlikte isimlerinizi de sölermisiniz :)

buarada ben bu forumun adana öğrenci temsilcisi olmuş bulunmaktayım :)

arkadaşlar ben 2, öğretim 2, sınıfta okuyorum. ismin kullanıcı adıdan belli oluyo. yukarıdaki mesajı yazan arkadaş bazı bilgiler istemişte onları vereyim dedim :D:D

mrb bende çukurova üniversitesi 3.sınıf öğrencisiyim.ama ben 2. öğretim

hoşgeldin gülşen bende 3. sınıf ögrencisiyim yoksa senle aynı sınıftamıyız

evet canım aynı sınıftayız

heyyyyyy arkadaşlar ben de 2006 yılı nmezunuyum hekese selammmmmmmmmmmmmmmmm yaşasın çukurova
mesajlarınızı ve sorularınızıı yani merak ettiklerinizi bekliyorum.ben adıyamanda görev yapıyorum byyyyyyyyyyy

2007 mezunu 2.öğretımler yok mu hıc:):): ben de maraşa atandım :):)güzel haberlerinizi bekliyorum.......

yeni gelenlerde hoşgeldiniz..

ben 2.sınıf 1.öğretimdenim..

ben de 2006 mezunuyum ama bizim sınıftan kimse yok galiba, anladığım kadarıyla 2. öğretimlerden bazı kişiler var, ama beni tanırsınız ben sırma cemil'in ablası
sırma öz değil mi yanlış olmasın. ben duygu özsoy ben de 2006 mezunuyum şimdi mardindeyim.2006 lıların burda olması çok hoşşşşş :))):36_11_12:

heyyyyyy arkadaşlar ben de 2006 yılı nmezunuyum hekese selammmmmmmmmmmmmmmmm yaşasın çukurova
mesajlarınızı ve sorularınızıı yani merak ettiklerinizi bekliyorum.ben adıyamanda görev yapıyorum byyyyyyyyyyy
özlem adıyamanda dediğine göre sanırım sen özlem mersin:) ben de duygu ben mardindeyim:D

selam bende çukurova 2003 mezunuyum.bir süre rize fındıklıda görev yaptım şimdide adana saimbeylide bir köydeyim.zorluklarla karşılaşıyorsun ama alışıyor insan bir yerde

duygucum canım evet ben özlem mersin.ya gene hattımı kaybettim dolayısıyla bütün numaralar silindi.beni ara yaa.ya da msnden numaranı maille yollarsan sevinirim.öptüm canım bi de seni çok özledim

arkadaşlar ben 2, öğretim 2, sınıfta okuyorum. ismin kullanıcı adıdan belli oluyo. yukarıdaki mesajı yazan arkadaş bazı bilgiler istemişte onları vereyim dedim :D:D

Burak biz de seninle aynı snıftayız ne tesadüf:D Ç.Ü Okul Öncesi Öğretmenliği 2. sınıf 2. öğretim:D

2007 mezunları uyuyormusunuz yahuu eda bi ses ver canım:):)

burdayım Pınarcımmmmmmmm....hiç uyumak olurmu bize..öptüm..ben de burdayım uzun zamandır..

edam ya özledim ben okulumuzu:(:(:(:(

ben bu yıl sınawa girdim de yazacağım üni we bölümler arasında burası da war sizce doğru bi karar mı? :s okul öncesimi ilk. mat mi size sorayım dedim:)

merhaba arkadaşlar ben 2001 yani üniversitemizin ilk mezunlarından ali beni tanıyan herkese kucak dolu sevgiler bu siteyi yeni keşfettim

selam ..Ben inönü mat 5. sınıftan terkettm..Sınava girdim adana cukurova gelebilr okul öncesi i.ö...Burda yazılanlara baktım hiç bir bilgi yok..Herkes birbirini bulmaya calısıp sacma sapan yazılar yazmıs..Okul bölüm ve hocalar hakkında bilgi vermek varken ben x aa y mrß z die bir paylaşım söz konusu...Adam akıllı okuyan biri varsa eger bilgi verebilrmi bölüm hocalar dersler egitim hakknda..fakülte hakkında..Sizin diyaloglarınızı okuyorum 2 saattir kazanacagım bölümde ki insanlarda bu seklde naynaynom sa eger cocukcaysa hayal kırıklıgına ugrayacagım..saygılar..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri