Çubukçu: Bu ay içinde 10 bin öğretmen ataması yapılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
vallahi benımde beynım durdu bu ne yaa aksama kadar kaç haber duyduk :(((

arkadaşlar aslında duyduklarınızın hepsi aynı haber linkinden alınan şeyler sadece olayın heyacanı ile ana hatlarına dikkat ettiğimiz için detayları iyi okuyamadık sanırım memurlar netin haberin detayında verdiği bilgiler bütün bahsettikleriniz. herkes haberin bir cümlesinden yola çıkarak çeşitli konu başlıkları açıyor haklı olarak da kafalar karışıyor.

beklemek sıkıntılı bir süreç biliyorum ama unutmayalım ki söz uçar yazı kalır resmi ağızlardan net bir şey duymadıktan sonra ne ümitlenelim ne de ümdidimizi kaybetmeyelim.

bence bunlar kelime oyunlarıyla nabız yokluyorlar.yaptıkları açıklamalardan sonra çok tepki alınca ağız değiştirerek konuşuyorlar ne bu ya bu kadar boşyere mi bekledik...bizim beklediğimiz haber 10bin kadrolu ataması değildi:(((

allahım nolur bekleyenleri alsın:((( çook kötüyüm

arkadaşlar okul öncesi ilk atamada çok büyük haksızlık oldu 70ler doğuya atandı,50ler 1 hafta sonra batıya en güzel yerlere atandı.Yani haksızlığı gidermek için meb ilk atananları kadroya alacak, çünkü onlara çok büyük haksızlık yapıldı ,ben mesele 63 puanla İstanbula atandım arkadaşım bir hafta önce 67 puanla diyarbakır hazroya bence mantıklı 59la istanbula atananlar var.Mantıklı düşünürseniz onlar varken kimse 46ları alamaz.

:congratulationscut4

Hocam hele şükür birileri bizim durumumuzu göze alıp bir değerlendirme yaptı...saolun.teşekkür ederim..inş.en yakın zamanda bu adaletsizlik son bulacak ve ilk atanan ,emekleri ve alın terlerini bu işe katmış insanlar olaraka bizler kadroya geçeriz......bu habere o kadar çok sevindimki anlatamam...adalet yerini bulacak buna gönülden inanıyorum....

aslında arkadaşlar bende sözleşmelileri kadroya alma çalışması gibi düşünüyorum.bizim gibi kalanları yine sözleşmeli atarlar die düşünyorum.gerçe atanalımda...
Bu arada Hatay'a yeni atanan arkadaşm aradı bgn,okul müdürnden öğrenmiş 40 000 atama olacakmş

inşallah ilk atamada atananları kadrolu atarlar:)ikinci atamadakileri doğuya alsınlar

arkadaşalar bu yasa tasarısı bir hafta önceki konu ve diyorum bir daha, sözleşmeliler koşulsuz kadroya geçecek ve bu atamalar yeni alım olacak...

arkadaşalar bu yasa tasarısı bir hafta önceki konu ve diyorum bir daha, sözleşmeliler koşulsuz kadroya geçecek ve bu atamalar yeni alım olacak...

beyinlerini koşulladılar anlamayacaklar ne kadar yazarsan yaz arkadaşım :)

öğrenilmiş çaresizlik de oluyor sanırım:36_11_6:

bu kadar bekleyip her gün bir duygudan bir duyguya atladık hepinizi anlıyorum arkadaşlar ama o yasa tasarısı koşulsuz sözleşmelileri almak için yani meryemr arkadaşımızın dediği gibi:congratulationscut4 olumlu düşünün olumlu olsun inş.

inşallah ilk atamada atananları kadrolu atarlar:)ikinci atamadakileri doğuya alsınlar
çok büyük konuşma allah kalbini sınar ya doğuya sen gidersin yada batı da öyle bir yere düşersin ki doğuyu ararsın.tabi birde atanamama durumu var ama sen belliki kendine çok güveniyorsun..hepimizin temennisi inşallah hepimiz atanırız hayırlı yerlere...

ya bişey var yeni alım densede sözleşmelilerde yapabiliyormuş offfffffffff yaaaaaaaaa kaldık yani

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı

Sözleşmeli öğretmenlerimizin kadroya geçirilmesi ve bundan sonraki süreçte Millî Eğitim Bakanlığı'na sözleşmeli yerine kadrolu öğretmen alınması yönündeki karar sayın Bakanımızın bizzat kendisi tarafından 24 Haziran 2009 Çarşamba günü TRT 3/GAP televizyonundan canlı olarak yayımlanan "Gelecek Eğitimle Gelecek" programında duyurulmuştur.
Buna göre Bakanlığımız, şu anda görevlerinin başında bulunan sözleşmeli öğretmenleri kademeli bir şekilde kadroya geçirilmesi üzerine çalışmalarını Maliye Bakanlığı ile görüşerek yürütmektedir. Bunun yanı sıra önümüzdeki dönemde yeni sözleşmeli öğretmenlerin istihdamı yerine kadrolu öğretmenlerin alımı yapılmasına ağırlık verilecektir.
Maliye Bakanlığı ile yapılan görüşmelerden elde edilecek sonuçlar yine Bakanlığımız tarafından ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Basın ve Halkla
İlişkiler Müşavirliği

hocam atama müracaatları başladı mı başladıysa nerden yapacağız müracaatları ben ilk defa müracaat yapağım çokkk acemiyim bu konuda yardımınız için teşekkürler

hocam atama müracaatları başladı mı başladıysa nerden yapacağız müracaatları ben ilk defa müracaat yapağım çokkk acemiyim bu konuda yardımınız için teşekkürler

daha bir şey belli değil ki müracatlar başlasın........... ssaassrrre

arkadaşlar sözleşmeli öğretmen olmak için hiç heveslenmeyin çünkü berbat bir muamele görüyosunuz her gün yeni bir şeyle karşınıza geliyolar hatta öğretmen,memur diye geçmiyor statümüz.. 79 puanla eskişehirde sözleşmeliyim bu kasım atamasında kadroya geçmeyi umut ediyorum sizlerin de her şey gönlünüze göre olur inşallah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri