Çubukçu: Bu ay içinde 10 bin öğretmen ataması yapılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
üzülmeyin arkadaşlar alacaklar bizi göreceksiniz.... bu sene bizim senemiz bu sene bizim senemiz:)))))

offf allahım nolur bi şans daha

arkadaşlar kasımda öğretmen atanacağı belli fakat sözleşmeli mi kadrolu mu olacağı net değil henüz milli eğitim sitesinden yayınlanmadı o yüzden ümitlerimizi kaybetmeyelim hakkımızda hayırlısı .....

arkadaslar ben yeni üyeyim
okuyorum da mesajları falan herkesne kadar umutsuz konuşmuş neden bu kadar umutsuzsunuz lütfen moralleri yüksek tutun bizler de ağlarsak diğer meslektaslarımız napsın

arkadaşlar kadrolu alım kesin çünkü çubukçu kendi ağzıyla söyledi.. alımlar kadrolu diye yinede bekleyip göreceğiz

meraktan çatlatıyorlar vallahi yaaa.10 bin kadro alıncak dediler şimdi de hangi branş kaç kişi açıklanmadı.1 hafta da onu mu bekletecekler acaba.

hadi hayırlısı biz okul öncesi öğretmenleri dünyaya şanşlı gelmişiz. bbizden yine fazla öğretmen alınır...

atanamayan okulöncesi arkadaşlarım moralinizi fazla bozmayın.dolunaya katılıyorum.çok şanslı bir branş seçtik.ben atandım o kadar güzel bir duygu ki.sizlerin de biranönce tatmanızı istiyorum.hayırlısıyla.

arkadaşlar.. kasım sonuna kadar atamalar yapılacak denmiş en azından ne zaman gerçekleşeceğini biliyoruz.. buda önemli önceden belirsizlik içinde boğulmuştuk..

Allah belelarını versin bunların.Lanet insanlar.resmen dalga geçiyorlar.sözleşmelileri kadroya alıp atama yaptık diye şov yapacaklar.Allah büyük.Hesap günü gelir bir gün...

Allah büyük.bu lanetler bir gün belalarını bulacak.10bin sözleşmeliyi kadtoya alıp atama yaptık diye şov yapacaklar.Yazıklar olsun bunlara.Allah işlerini ras getirmesin...

hocam kendine gel lanet okumanın anlamı yok adamlar 14 bin aldı lanet okuyosun daha .bide kendini diğer branşların yerine koy öyle düşün okda rşükredecek halimiz varki bu sene atman olmasa bile seneye olur çünkü umudun diğer ranşalara nazaran daha çok

haklısın.abartmamak lazım ama şov yapacaklar ona kızıyorum...

okulöncesinde diploması olup da atanamayan kimse kalmayacak, merak etmeyin. 32 ilde zorunlu eğitime geçildi ve işliyor. önümüzdeki sene tüm illerde uygulanacak, yani çok fazla ihtiyaç olacak. Gazi üniversitesinde verilen seminer ile sınıf öğretmenleri de alınacakmış bizim branşa ama öncelik kendi mezunlarında. yani onlar da biliyo mezun yetmiyo. şimdi mezun olanlar ve önümüzdeki 2 sene içinde mezun olanlar sıkıntısız atanacak. daha sonrasında diğer branşlar gibi puan yükselecek çünkü açıklar kapanacak. içinizi ferah tutun.
hangi branştan kaç atama yapılacağı daha açıklanmadı. zaten kadrolu alım olursa tepki çekmemek için bizim branştan fazla almazlar bence.
herkez için hayırlısı....

seneye bütü iller değil 11 ilmiydi seneye zorunlu iller sayısı aşamalı aşamalı zorunlu yapıcaklar

hocam bizde biliyoz şova dönüştürecekler hersene böyle yapmıyormu .biraz daha sabırlı olalım

seneye bütü iller değil 11 ilmiydi seneye zorunlu iller sayısı aşamalı aşamalı zorunlu yapıcaklar

aaa bu değişiklikten haberim yoktu. ama benim bildiğim 2014'e kadar bunun tamamlanmasının planlandığı.

hocam dedğiniz gib 2014 de kadar her yerde zorunlu olacak yani bi kerede bütün iller katılmayacak demek istedim herhalde yanlış anladınız

Haberlerde de açıklandı malesef üzerinde vurgulayarak kadrolu alım yapılacağı söylendi.Önceki atamada 21. tercihi yapmadığım için herkes pişman olacaksın keşke yapsaydın demişlerdi .Haklı çıktılar çok pişmanım.

kapkaranlık bir dünyadayım şuan sanki bütün ümitler bitmiş gibi:((

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri