Çubukçu: Bu ay içinde 10 bin öğretmen ataması yapılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Bence gerçek anlamda bir atama yok arkadaşlar.
Sözleşmeli olan arkadaşları kadroya geçirecekler.
Adı da kasım ataması yapıldı olacak.
ama bu şekilde açıklar dolmayacak.
illaki sözleşmeli ataması gerekiyor.
UMUDUMUZU KAYBETMEYELİM LÜTFEN..

haklısın hocam atama adı altında statü değişmesi sadece... bizde sınıf öğretmenlerinin görevlendirilmesi olmasın diye uğraşıyoruz ki onun yerine sözleşmeli alımı olsun ama yazık ki emekleri hiçe sayan arkadşlarımız var. hatta bu furya ya velileri de katarak sayımızı arttırıp bakanla olan görüşmemize gitmeyi düşünüyoruz

arkanızdayım destekliyorum sonuna kadar

arkadaslar uyanın acıklama acık ve net sozlesmelı alım falan yok kpss baslayın hemen calısmayaaa derım

bu bahtım ne zaman gülecek bana yaaa neden kadrolu neden:((( bari birazda sözleşmeli olsun nolur yani

arkadaslar uyanın acıklama acık ve net sozlesmelı alım falan yok kpss baslayın hemen calısmayaaa derım
Arkadaşım sözleşmeli hiç almayacağız demiyor. "kasım ayındaki atamada sözleşmeli yok" diyor. Yani bir de bakarsınız Aralık veya Şubatta sözleşmeli alım olur.

Arkadaşım sözleşmeli hiç almayacağız demiyor. "kasım ayındaki atamada sözleşmeli yok" diyor. Yani bir de bakarsınız Aralık veya Şubatta sözleşmeli alım olur.
öylemi dersin bak yine umutlandım
belki tepki alıp söz atamasıda yaparlar

öylemi dersin bak yine umutlandım
belki tepki alıp söz atamasıda yaparlar
Valla ben boş yere umutlanmayı da umutlanmayı da sevmem. Sadece Bakanın cümlesinin yorumunu yapıyorum. Kasım atamasında sözleşmeli yok demek ayrı, bir daha sözleşmeli almayacağız demek ayrı. Ancak geçenlerde Eğitim-Bir senin söylediği bir haber vardı. Nimet Çubukçu ile görüştüklerinde kendilerine "Sözleşmeli alım olmayacak" demiş. Bu haber doğruysa ve bugünkü haberle ikisini yan yana koyarsak durum iç açıcı görünmüyor. Ama Eğitim Bir senin haberi bana inandırıcı gelmiyor açıkçası. İşime gelmediğinden değil, Sözleşmeli öğretmenliği kaldırmanın hemen mümkün olmamasından mantıksız. Binlerce öğretmen açığı varken hele de çok önemli dediği Okul Öncesinden bu kadar açık varken nasıl atamaz? Yani Sözleşmeli alım olacak görünüyor.Bu ay olmayacağına göre Aralık-Şubat arası bir zamanda.

offfff offffffffffff

Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, bu ay içinde 10 bin kadrolu öğretmen ataması yapılacağını söyledi. bu ay içerisinde gerçekleştirilecek 10 bin öğretmen ataması için Maliye Bakanlığı ile yaptıkları sözlü görüşmelerde mutabakat sağladıklarını belirtti. Bununla ilgili yazışmalara devam edildiğini ifade eden Çubukçu, ''Kasım ayı bitmeden atamaları yapmayı düşünüyoruz'' dedi. Bakan Çubukçu, Kasım ayında atanacak öğretmenlerin tamamının kadrolu olacağını bildirdi.
6 Kasım 2009 13:12

Görüyosunuz değil mi arkadaşlar...nasıl da hepimizi kandırdılar.burda günlerce umutlandık.diyecek bişe bulamıyorum.çok üzgünüm.

hayat umutsuzluklardan umut yaratmaktır.......

allahım nolur bi şans daha wer bize

buna şimdi atamamı diyorlar.. ilk atamada 78le sözleşmeli giden arkadaşlar oldu onlar kadroya geçecek biz yine açıkta.. hayret bişey...

televizyondada verildi =(

son dakika haberi diye verildi skyturkte verildi

ben inanamıyorum.çok üzüldüm.olamaz böyle birşey.ilk atanan sözleşmeliler kadroya geçecek.olan bize olcak.nasıl bir adalet.

evet bende=(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri