Çok mühim bir mevzu bakmanızı rica ederim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan siyah_zambak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:47
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@siyah_zambak
iyi günler tuğba hanım ben hemen konuya girmek istiyorum benim okulumda bir çocuğum var ve onun yüzünden çok zor günler geçiriyorum beni anaokulundan bile küstürdü sürekli ilgi istiyor oyunlarda kazanamadımı ağlıyor bizden nefret ettiğini söylüyor ne yapacaımı şaşımış durumdayım çok ilgili davranmaya çalışıyorum ama nafile fakat benim asıl üzen konu bu çocuk daha düne kadar çok başarılı uysal dersi dinleyen öğretmenlerine saygısızlık yapmayan birirydi birden hiç biz anlamadan bu hale geldi inanın çocuğu düşünmekten uyuyamıyorum ve diyer çocuklarıda huzursuz ediyor bu olay karşısında benimde psikolojim bozuldu mesajıma çabuk cevap verirseniz sevinirim çünkü gerçekten bir psikolok yardımı almak istiyorum hem çocuk için hemde benim için ilgilinize için sağolun mesajınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

merhaba..
Size yardımcı olabilmeyi gerçekten çok isterim.Bir çocuğun böyle aniden değişmesi çok normal bir durum değildir.Kesinlikle anneyle ya da çocukla ilgilenen kim ise onunla görüşmenizi önerebilirim.Evde yaşadığı sarsıcı bir olay olmuş olabilir.Bu tip olumsuz davranışları çocuklarımızdan genelde birini kaybetme,evde şiddet uygulanması, anne-baba ayrılıkları gibi durumlarda görüyoruz.Tabi ki de anaokulunda da bir sorun yaşamış olabilir.Ama bu şekildeki değişimi ben genelde aile içindeki yaşanan olumsuzluklara bağlıyorum.Dediğim gibi aileden biriyle görüşmeniz bence sizi rahatlatıcaktır.Her zaman söylediğim gibi; bir sorunun kaynağını bulamazsak çözüm imkansızlaşır..Bu nedenle ilk önce kaynağını araştıralım.Gelişmeler üzerine tekrar haberleşiriz.
SEVGİLER..

aileyle görüştüm fakat onlar hiçbir sorun olmadığını aksine çocuklarına daha çok ilgi göstermemi istiyorlar bende böyle birşeyin etik açıdan olamıyaçağını öbür çocukların böyle birşey yaparsam sorun çıkartaçağını söyledim fakat aile çok anlayışsız ve çocuk her geçen gün daha çok bize zarar veriyor yaptığımız etkinliklerin hepsini yırtıyor bize saldırıyor en sonunda uzaklaştırma cezası vericem çünkü acayip derecede hasar aldım moral diye birşey kalmadı bende çocuklara hiçbir şekilde eğitemiyorum lütfen ne gerkiyorsa söyleyinki yapmaya ailesi ve ben hazırız aile psikoloğo götürücek fakat çocuk kesinlikle karşı yardımınız için saol dört gözle cevabınızı bekliyorum.

selam..
Bu durumda okulda yaşadığı bir olay olabilir yada aile çok da gerçekçi konuşmamış olabilir..Sadece okulda olumsuz davranışlar sergiliyorsa sorun okuldan kaynaklanıyordur.Ama bunun dışında çocukta bir davranış bozukluğu olma ihtimalide var.Kesinlikle bir psikologtan yardım alınması gerekir.Sizde psikolgla görüşüp çocukla ilgi bilgi verirseniz çok faydalı olabilir.
Sevgilerimle..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri