Çok Heyacanlıyım!....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gülis
Arkadaşlar bu akşam yıl gösterimiz var ve ben şimdiden çok heyecanlıyım. Aslında biliyorum gösteri başlayınca geçecek ama şu an kendimi sakinleştiremiyorum. Bu okuluma eş durumuyla geldim burda yapacağım ilk gösteri. Sanırım birazda o yüzden. Duyarlı arkadaşlardan yardım. Kendimi nasıl sakinleştirebilirim......

Hocam kimse yazmamış. Sanırım okumadı arkadaşlar. İnşallah her şey planladığınız gibi gider. Heyecanlanmanızın nedeni de işinizi ciddiye aldığınızı gösterir. Size başarılar diliyorum..... Gösteriden sonra neler oldu yazın lütfen

ay hocam bilirim.bende çok heyecanlıyım böyle durumlarda.valla kelin merhemi olsa kendi kafasına sürer misali benimkisi.inşallah herşey yolunda gider ve alnınızın akıyla çıkarsınız gösteriden...

heycanlanmanız normal hocam.dediğiniz gibi başlayınca heycan meycan kalmaz.iyi eğlenceler ve şimdiden tebriklerr.

Teşekkürler arkadaşlar. Biraz gecikmeli olarak başladı (kaymakamı bekledik). Ama inanın salonda büyük bir coşku vardı. Çok şükür sorunsuz atlattık. Güzel bitti. Darısı sizin başınıza. Resimleri en kısa zamanda yükleyeceğim. Tekrar teşekkürler....

haydi geçmiş olsun canım uzun zamandır yorulmuştun:)

geçmöiş olsun hocam.

geçmiş olsun hocam bilirimo heyecanı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri