rica ederim hocam, dillerinize sağlık, öneriniz çok güzel tabiki olabilirdi, daha geliştirilebilirdi ama o üniversite yıllarında ancak bu kadar düşünebildim ve ancak yatiştirmiştim, insan öğretmenliğe başladıktan sonra daha bi üretici oluyor, baktığım her nesneye bir faaliyet aracı olarak bakıyorum artık.bluedünya şunu yazdı:parça bütün ilişkisini çok iyi vermişsin. farklı düşünme becerisini geliştirici bir oyuncak
tebrik ederim.
bununla birlikte hayvanlar meyveler ve taşıtlar olarak gruplandırmada kenar renk uyumu olabilirdi.
sadece bir öneri ama gerçekten çok güzel.
teşekkkür ederim
teşekkür ederim, elimde örnek yok ama konuyla ilgili birlikte fikir alışverişi yapabiliriz.Tuğba114 şunu yazdı:elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.
sitede de çok güzel örnekler var, arama yapıp baktınız mı?Tuğba114 şunu yazdı:elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.