İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

EĞİTİCİ OYUNCAK ETKİNLİKLERİ

Çok çok amaçlı bişeeeyyyy

farklı değil ama emek verilmiş elinize sağlık
parça bütün ilişkisini çok iyi vermişsin. farklı düşünme becerisini geliştirici bir oyuncak
tebrik ederim.
bununla birlikte hayvanlar meyveler ve taşıtlar olarak gruplandırmada kenar renk uyumu olabilirdi.
sadece bir öneri ama gerçekten çok güzel.
teşekkkür ederim
harikalar canım sağ ol
fat-mir şunu yazdı:
farklı değil ama emek verilmiş elinize sağlık
yazyagmuru şunu yazdı:
süpersin
kimi şunu yazdı:
harikalar canım sağ ol
ben teşekkür ederim
bluedünya şunu yazdı:
parça bütün ilişkisini çok iyi vermişsin. farklı düşünme becerisini geliştirici bir oyuncak
tebrik ederim.
bununla birlikte hayvanlar meyveler ve taşıtlar olarak gruplandırmada kenar renk uyumu olabilirdi.
sadece bir öneri ama gerçekten çok güzel.
teşekkkür ederim
rica ederim hocam, dillerinize sağlık, öneriniz çok güzel tabiki olabilirdi, daha geliştirilebilirdi ama o üniversite yıllarında ancak bu kadar düşünebildim ve ancak yatiştirmiştim, insan öğretmenliğe başladıktan sonra daha bi üretici oluyor, baktığım her nesneye bir faaliyet aracı olarak bakıyorum artık.
hocam süper olmuş yaaa. Gerçekten çok beğendim.Ellerinize sağlık.
elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.
gün batımı şunu yazdı:
çoookk güzel olmuş emeğine sağlık....
nagihantasdemir şunu yazdı:
hocam süper olmuş yaaa. Gerçekten çok beğendim.Ellerinize sağlık.
teşekkür ederim arkadaşlar
Tuğba114 şunu yazdı:
elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.
teşekkür ederim, elimde örnek yok ama konuyla ilgili birlikte fikir alışverişi yapabiliriz.
Tuğba114 şunu yazdı:
sitede de çok güzel örnekler var, arama yapıp baktınız mı?
cok güzel olmuş ellerine sağlık
çok teşekkürler paylaşım için
kadirli01 şunu yazdı:
cok güzel olmuş ellerine sağlık
çizmeli kedi şunu yazdı:
süperrr ellerinize sağlık
NAZZ54 şunu yazdı:
çok teşekkürler paylaşım için
ben teşekkür ederim, dillerinize sağlık
ayşegül-kamil şunu yazdı:
süperrrr bişey hakketen emeğine sağlık kardeş🙂
teşekkür ederim
tebrikler emeğine sağlık

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.