İçeriğe geç

145.259 öğretmen ve veli

Okul Öncesi Forum

EĞİTİCİ OYUNCAK ETKİNLİKLERİ

Çok çok amaçlı bişeeeyyyy

asikız şunu yazdı:
hocam süper olmuş ya ben de ahşaptan oyuncak yaptım ama sizin yaptığınızın yanında sönük kaldı valla🙂bende yapacağım aynısından izninizle🙂
beğenmene çok sevindim, seninki de güzel olmuştur mutlaka, tabiki yapabilirsin, kolay gelsin
emineee şunu yazdı:
çok süper birşey emeğine sağlık.........
teşekkür ederim, diline sağlık
Elinize sağlık çok güzel olmuş ben de oğluma ahşaptan oyuncaklar yapmayı çok istiyorum sizin bu oyuncağınıza bayıldım materyalleri nereden bulmuştunuz yardımcı olursanız sevinirim
Gerçekten süper olmuşya elinize sağlık hocam🙂
hocam bir şey rica edecem.acaba dilimlerin kaç cm olduğunu söyleyebilir misiniz?çok mu oldum?şimdi yapamayacam ama bu oyuncağı muhakkak yapmak istiyorum.
sibelalk şunu yazdı:
Elinize sağlık çok güzel olmuş ben de oğluma ahşaptan oyuncaklar yapmayı çok istiyorum sizin bu oyuncağınıza bayıldım materyalleri nereden bulmuştunuz yardımcı olursanız sevinirim
materyalleri ben ölçü ve şekil olarak ayarlayıp marangoza kestirmiştim hocam, boya olarak da guaj boya kullandım sonra da verniklemiştim
asyalım şunu yazdı:
Gerçekten süper olmuşya elinize sağlık hocam🙂
teşekkür ederim
bebekom şunu yazdı:
hocam bir şey rica edecem.acaba dilimlerin kaç cm olduğunu söyleyebilir misiniz?çok mu oldum?şimdi yapamayacam ama bu oyuncağı muhakkak yapmak istiyorum.
inşallah yaparsın canım, dilimler 6 cm, zemin tahtanın bir kenarı 36 cm, dilimler de 6 cm den 36 cm oluyor yine, çok oldum ne demek, sizleree yardımcolabilmişsem ne mutlu bana
çok sağoluun inş yaparım.
Seri üretimini yapın hocam, biz de satın alıp faydalanırız 🙂) Gerçekten harika bir çalışma ve bir o kadar da zor görünüyor. Tebrik ediyorum...
çok harika bir çalışma ellerine sağlık
çookk güüzell olmuşş
güzel olmuş ellerinize sağlık 🙂
daha ne olsun yanı ogretmenımm bı oyuncakta bı cok sey bır arada emegınıze saglık tesekkurler paylasım ıcındee
ellerinize sağlık.çok güzel olmuş..
ya çok güzel olmuş nasıl yapıldğını tam olarak anlatabilir misiniz acaba?
beğenmenize çok sevindim arkadaşlar

Bu konuya yanıt yazmak için giriş yapman gerekiyor.