Çok çok amaçlı bişeeeyyyy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
farklı değil ama emek verilmiş elinize sağlık

parça bütün ilişkisini çok iyi vermişsin. farklı düşünme becerisini geliştirici bir oyuncak
tebrik ederim.
bununla birlikte hayvanlar meyveler ve taşıtlar olarak gruplandırmada kenar renk uyumu olabilirdi.
sadece bir öneri ama gerçekten çok güzel.
teşekkkür ederim

harikalar canım sağ ol

parça bütün ilişkisini çok iyi vermişsin. farklı düşünme becerisini geliştirici bir oyuncak
tebrik ederim.
bununla birlikte hayvanlar meyveler ve taşıtlar olarak gruplandırmada kenar renk uyumu olabilirdi.
sadece bir öneri ama gerçekten çok güzel.
teşekkkür ederim

rica ederim hocam, dillerinize sağlık, öneriniz çok güzel tabiki olabilirdi, daha geliştirilebilirdi ama o üniversite yıllarında ancak bu kadar düşünebildim ve ancak yatiştirmiştim, insan öğretmenliğe başladıktan sonra daha bi üretici oluyor, baktığım her nesneye bir faaliyet aracı olarak bakıyorum artık.

çoookk güzel olmuş emeğine sağlık....

hocam süper olmuş yaaa. Gerçekten çok beğendim.Ellerinize sağlık.

elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.

elinize sağlık çok güzel ve bi açıdan da eğitsel oyuncak için yaratıcı olmuş.şekil kavramı ile ilgili örnekleriniz varsa yardım ederminiz çocuk gelişiminin özel eğitim dalı olduğum için sürekli oyuncak yapıyoruz.yardım ederseniz sevinirim.

teşekkür ederim, elimde örnek yok ama konuyla ilgili birlikte fikir alışverişi yapabiliriz.

sitede de çok güzel örnekler var, arama yapıp baktınız mı?

cok güzel olmuş ellerine sağlık

süperrr ellerinize sağlık

çok teşekkürler paylaşım için

süperrrr bişey hakketen emeğine sağlık kardeş:)

tebrikler emeğine sağlık

daha ne olsun... tebrikler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri