Çok çok amaçlı bişeeeyyyy

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:46
gercekten cok guzel olmus ellerneı saglık

harika olmuş:36_7_8:

teşekkür ederim arkadaşlar

süper bir çalışma olmuş .ellerine emeğine sağlık

GerÇekten SÜper Bİ ÇaliŞma Çok Emek Vererek HazirlanmiŞ:))))

Ellerinize sağlık süper olmuş teşekkürler...

GerÇekten Çok gÜzel keŞke ben de yaptiĞim materyallerİ saklayabİlseydİm ÇocuĞuma.ama ben hİÇbİr oyuncaĞi olmayan bİ kÖy okuluna baĞiŞlamak zorunda hİssettİm kendİmİ.
En azindan bİ tanesİnİ ayirabİlİrdİm ama .....neyse artik tekrar teŞekkÜrler paylaŞim İÇİn ;))

GerÇekten Çok gÜzel keŞke ben de yaptiĞim materyallerİ saklayabİlseydİm ÇocuĞuma.ama ben hİÇbİr oyuncaĞi olmayan bİ kÖy okuluna baĞiŞlamak zorunda hİssettİm kendİmİ.
En azindan bİ tanesİnİ ayirabİlİrdİm ama .....neyse artik tekrar teŞekkÜrler paylaŞim İÇİn ;))

bende ilk çalıştığım okula verdim yaptığım oyuncakları hocam, birgün çocukları oynatmak için bu oyuncağı da götürmüştüm baktım ki parçalar yok, ara ara zor buldum ve bir parçasını hiç bulamadım, o parçayı sonra tekrar yapmak zorunda kaldım, o gün kesinlikle saklamaya karar verdim, siz doğru olanı yapmışsınız, yüreğinize sağlık

Çok güzel olmuş, emeğine sağlık.

tskler bende denemistim bole bsy ama cook zaman ve sabır gerekıo boyalar falan akıo off cook zor yanı anlıcan ama sen cook guzel yapmsıın emegıne saglık:)

tskler bende denemistim bole bsy ama cook zaman ve sabır gerekıo boyalar falan akıo off cook zor yanı anlıcan ama sen cook guzel yapmsıın emegıne saglık:)

ben teşekkür ederim, evet zordu ama iyiki yapmışım diyorum şimdi

Çok hoş teşekkürler

çok emek vermişsin çoookkkkkkk ama süper olmuş değimişş emeğineeee

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri