Çok acil yardım ....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan imported_guler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
teşekkür ederim arkadaşım bende aradım galiba bir sürü kişide bu hata varki ben söylemeden kendileri problemi söylediler ancak bana pazartesi yakup bey diye birisyle görüşmem gerektiği söylendi numarasını verdi pazartesi arayacağım.bu işin peşini bırakmak yok benim 5 arkadaşım aynı durumdan mağdur şuan seninde arkadaşların varmı bu durumda olan.ama içimizi rahat tutalım mutlaka düzelecek çünkü bu kadar kişiyi mağdur edemezler...

Evet canim benİmde arkadaŞlarim var ek puanli sonuÇlarima baktim ygs 1 2 3 gİrİlmemeİŞ sİzdedemİ Öle acaba okul tÜrden dolayi puanlarimiz nasil verİldİ acaba...

Benİmde Öyle ygs 1 ygs 2 ygs 3 eklİ puanlar gİrİlmemİŞ.

evet arkadaşlar bendede girilmemiş
çünkü endüstri meslek lisesi olarak görülüyor

Hayir bende Öyle deĞİl okul kodu 342064 okul tÜrÜ koduda 55017 yaziyor sİzdede Öyle mİ?

meslek lisesi (kız teknik) olarak görülüyo seninki zeynep 92 doğrumu bu

bazı arkadaşlarmesleki açık lise okudukları için bunların okul türünü yanlış girmişler tabi bende dahil
okul türü kodu 20049 olması gerekirken 30032 olarak girmişler bizimde ygs 1-2-3 hesaplanmamış ondan dolayı acaba bizim bu hatadan dolayımı hesaplanmadı diye sıkıntı yaptık ama herkesin hesaplanmadıysa ösymnin bir bildiği vardır!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri