Çocuk Şarkilarina klİp

çok tşk ederim.

Arkadaşlar fırsat buldukça yükleidğim klipleri yeni linkleriyle yayınlaycağım.

"Taşıtlar" şarkısının klibini aşağıdaki linkten indirebilirsiniz

http://d01.megashares.com/?d01=9b5877c

Teşekkürler empatik.

empatik; kedicik, taşıtlar ve ailem şarkılarını indirip cd ye kopyaladım ve staj yaptığım okula götürdüm çocuklar bayıldı. yerinde duramayan çocuklar yerlerinden kalkmadan dikkatle klibi izlediler 2 kere izlettim 3.sünü de izlettile ama etkinlik yapacaktık diye izletemedim. çok teşekkür ederim canım:D

cereniek' Alıntı:
empatik; kedicik, taşıtlar ve ailem şarkılarını indirip cd ye kopyaladım ve staj yaptığım okula götürdüm çocuklar bayıldı. yerinde duramayan çocuklar yerlerinden kalkmadan dikkatle klibi izlediler 2 kere izlettim 3.sünü de izlettile ama etkinlik yapacaktık diye izletemedim. çok teşekkür ederim canım:D
Rica ederim arkadaşım . Çook sevindim gerçekten. Keşke bütün arkadaşlar indirip izletebilseydi çocuklarına. Ben de moral bulup yeni klipler hazırlardım.

bende indirdimm arkadaşımm ve kopyaladımm..ama henüzz izletmekk içinn bir sınıfımm yokkk:(:(:(henüzz kullanamadımm o yüzdenn..
staja başladığımda bende kullanıp çocuklarımın düşüncelerini belirtirimm inşallahh...
eline emeğine binlerce kezz sağlıkkk...çk teşekkürleerrr....

tikurzena' Alıntı:
bende indirdimm arkadaşımm ve kopyaladımm..ama henüzz izletmekk içinn bir sınıfımm yokkk:(:(:(henüzz kullanamadımm o yüzdenn..
staja başladığımda bende kullanıp çocuklarımın düşüncelerini belirtirimm inşallahh...
eline emeğine binlerce kezz sağlıkkk...çk teşekkürleerrr....

İnşallah sınıfın olur arkadaşım. ama ilk sınıfına "papatyalar" ismini vermeyi unutma" yoksa vefasızlık edersin . sana çok güveniyorum. çocukların çok sevecektir seni bundan eminim:):)

EMPATİK!
ARKADAŞIM, GÜZEL KLİP OLMUŞ!
TEŞEKKÜR EDERİM!
POLİS VE ASKER İLE İLGİLİ ŞARKILARA OLABİLİR.
VATAN SEVGİSİ İLE İLGİLİ OLABİLİR!
ŞİDDETİN KÖTÜ OLDUĞU İLE İLGİLİ OLABİLİR!
ORMAN İLE İLGİLİ OLABİLİR! "DAĞLAR ARDINDA BİR ORMAN VAR MIŞ" ŞARKISINA OLABİLİR!
KEŞKE BEN DE YAPABİLSEM !
SİZİ TEBRİK EDERİM!:thumbsup::36_15_4:

ben de hayvan resimleri çok var klip yapacak arkadaşlara gönderebilirim :)

Konu düzeltildi.Linkler çalışıyor.Linkleri yeniileyen empatik arkadaşımıza teşekkür ederim.

gerçekten taşıtlar klibi cok güzel olmuş... hem izlemesi hem dinlemesi cok büyük keyif verici... elinize kolunuza sağlık... umarım bu çalışmalarınızın devamı gelir çünkü gercekten iyi birşeyler yapıyorsunuz...

sevgilerimle baş baş:D

bende indiriyorum empatik ellerine sağlık bende yükleyip öğrencilerime izletmeyi düşünüyorum en kısa zaman, ellerine ve emeğine sağlık sanmaki kimse yararlanmıyor yararlanıyor millet ama sesszi kalıyor herhalde emeğine değer inşallah devamını bekliyoruz

BEN DOSYAYA GİRDİN ÇOK AĞIR AÇILIYOR KAPATMAK ZORUNDA KALDIM

ellerinize sağlık çok güzel olmuş..
yeni şarkılarda bende yardımcı olabilirim, elimden geldiğince..

Çoook mükemmel olmuş empatik arkadaşım.Ben daha yeni görüyorum seni tebrik ediyorum.Emeğine sağlık çok teşekkür ediyorum...

ARKADAŞLAR, ATATÜRK'Ü ANLATAN, BİR KLİP NEDEN YAPMIYORUZ?ÇOCUKLUĞUNDAN İTİBAREN, HİKÂYE ŞEKLİNDE OLABİLİR.ATATÜRK'LE İLGİLİ BİR ÇOCUK KİTABINA RASTLAMADIM.

Haklısın Keremcik Atatürk ile ilgili bir video yapmamız lazım.

Klipler için elimden gelen yardımı yaparım.Elimde olan müzikleri,resimleri yollaya bilirim.

çok teşekkürler hocam. ben paü de okul ö. okuyorum 3. sınıfım günlük planda taşıtlar konusunu aldım benim için çok iyi oldu. sitenn kalitesinden dolayı tebrik ediyorum.

cok guzel olmus selcuk bey tesekkur ederım..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri