ÇOCUK ŞARKILARI

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gönül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gönül
Selçuk bey ! radyoda çocuk şarkıları çalınsa nasıl olur?

Daha once birkaç sefer denendi. Fakat radyoda çocuk şarkıları çalınmaya başlandığında dinleyenler %70-%80 oraninda azaliyor...

Şöyle ki normal şarkı çalarken 30 kişi varsa çocuk şarkıları çalmaya başladıktan 5-6 dakika sonra bu sayı 8-9 kişiye düşüyor.

Aslında siteye girenler hakkında anket yapılmasının bir nedeni de buydu. siteye girenlerden kaç kişinin okul öncesi çağında çocuğu olduğunu öğrenmek istedik. ve sonuç: 10 kişi bile değil. Bu yüzden çocuk radyoda çocuk şarkısı çalınacağını sanmıyorum. Fakat bir de selçuk bey cevap verirse tabii ki iyi olur...

Mustafa ile aynı görüşteyim.Kimse çocuk şarkısı dinlemek istemiyor.
Ayrıca 30-40 kişi dinlerken bir ninni veya çocuk şarkısı çalındııgında dinleyen sayısı anında 5 in altına düşüyor.
Ama belki haftanın bir günü özel yapılabilir.Onu kararlaştıracağız.

vala ben de katılıyorum size.. kimse çocuk şarkısı dinlemek istemiyor.. buna bir çözüm bulmak lazım.. dediğiniz gibi haftada bir gün olabilir..

çocuğu olanlar için söylememiştim ben konulara girerken,kulağıma çocuk şarkıları gelmesini ve ertesi güne müzik vuruşları ,sözleri ile yane yanlış yaptığım yerleri bilmek yeni şarkılar öğrenmek için söylemiştim.
Ayrıca ilğilendiğiniz için teşekkür ederim .

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri