Çocuk gelişimi ve eğitimi bölümüne kaç puanla alınıyoruz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan necot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@necot
öss sınav puanı kaç olması gerekiyor açık öğretimde okul öncesi öğretmenliği yada çocuk geişimi ve eğitimi bölümleri için anadolu üniversitesi kaç puanla alıyor bilen varmı arkadaşlar?:36_11_13:

hocam ben 3 sene önce aof okul öncesi öğretmenliğine 339 ile girmiştim en son 312 ile almışlardı geçen sene de sanırım en son 312 ile aldılar ama bu sene sınav sistemi değişti nasıl olur bilemiyorum.

Teşekkürler verdiğiniz bilgi iin sayın hocam....

ben öss den çok uzak kaldım. 312 paun alabilmek için kaç net çıkarmak gerekir. yaklaşık olarak bir fikriniz var mı. Bir de AÖF Okulöncesi öğretmenliği EA ile alıyor değil mi?

AÖf olduĞu İÇİn yerleŞtİrİlmende aldiĞin pyanlarin en yÜksek olani kullanilir. Sİzdemİ bu yil sinava gİrİceksİnİz?

ben kısmetse 2012'de sınava gireceğim :) Gerçi o zamana kadar neler değişir neler?
Şu anda mesleki açık lise 2. sınıfım. yani öss ye daha 2 yılım var.

başarılar bende bu yıl giricem sınava :)4 gün sonra.....

pamukkale kaçla alıyor bilen söylesin

zeynep başarılar canım=)

ben öss den çok uzak kaldım. 312 paun alabilmek için kaç net çıkarmak gerekir. yaklaşık olarak bir fikriniz var mı. Bir de AÖF Okulöncesi öğretmenliği EA ile alıyor değil mi?
tam kaç net olması gerektiği konusunda pek bişey söyleyemeyeceğim fakat AOF EA değil bütün bölümlerden alıyor herhangi bir bölümden misal veriyorum 312 almanız gerekiyor

hocam açıköğretimde çocuk gelişimi ve eğitimi bölümü yok,okul öncesi öğretmenliği vardır bilginize...
açıköğretim okulöncesi öğretmenliği geçen sene 311 le kapatmıştır..
ama bu sene ne olur bilmem :=)

bende düz lise mezunuyum ama bu sene acık meslek lisesi okuyorum cocuk gelişimi bölümünü.benim sorum biraz karışık. bu usta öğretici belgeleri nasıl alınıyor.mayısta ankarada bir seminer var ben ona katılsam 3 tane belge veriyorlarmış.cok yabancıyım bu konulara bu belgeler işime ne kadar yarıyor.usta ogretıcı belgesi almak için 60 saatlikmi seminere katılmam gerekiyor.bide usta öğreticilikte artık kalkmış diyorlar.birde lise mezununa bu sene kpss son diyorlar.peki meslek liseli bidaha kpss ye giremiyecekse usta öğreticide olamayacaksa ne yapacak.mutlaka 2 yıllık yada 4 yıllık ünıversitemi okuyacak.okul da artık fazla puan vermiyor 320 puanı nasıl alacak.benim kafam çok karıştı bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum lütfen.....

hocam ben milli eğitimin usta öğretici kursuna katılarak almıştım ama şunu da söylemeliyim bu usta öğretici belgesi milli eğitimde çalışmak için pek bi artı getirmiyor özel de yararlı olabilir.milli eğitim lisans mezunu ve kpss puanı ile öğretmen alımı yapıyor yani en garantisi lisans mezunu olmak ve kpss de iyi bir puan almak hocam.

bende bir açıköğretimli olsam sanırım 2001 2003 yıllarında 105 puanla alınmıs öyle bisiy gelsede bizde acıköğretimli olsak seneye ins bende sınava giricem son kez bakalım yerlesirim ins.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri