Çocuk gelişimi---okul öncesi

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@metal gülücük
ya arkadaşlar çocuk gelişiminden mezun olmanın okul öncesinden avantajı ne liselerde öğretmenlik hakkı oluyo onu biliyorum başka avantajı var mı mesela ilerde işletmelerde daha işe yarar bi diploma mı olur fikirlerinizi almak istedim bide 4 yıl örgünde okuyunca pedagogluğa yikselme durumu hakkında bilginiz var mı???

yaa evt cvplayın bnu ltfn 2 gün snra terchlermi vrcem anadolu lisesi mezunym bu açıdan dşünürsek hangisi dha ii çock gelşimi sdce ankra ve hacettpe ünv yazcam yrdm edn ltfn :(

290 çektim açık öğretim gelir mi sizce

çocuk gelişimini okursan liselerde branş derslerine girersin ve özel eğitimdede çalışabilirsin ama bildiğim kadarıyla üniversitelerdede ders verebilirsin ama üniversitede ders vermek nasıl oluyor tam bilmiyorum
okulöncesini okursan sadece anaokullarında çalışabilrsin bunun dışında çalışamazsın benim bildiğim bunlar canım ve çevremdende hep bunları duyuyorum

arkadaşım okulöncesi mezunları da rehabilitasyon merkezlerinde çalışıyor. eğer meslekte yükselmek istiyorsan çocuk gelişiminin önü açık ama yok ben sadece okulöncesinde çalışmak istiyorum diyorsan okulöncesi yaz çünkü daha donanımlı olursun

peki pedagogluk hakkında neler söyleyebilirsiniz öyle bi geciş var mı

Geçen yıl bir öğretmenimiz ileride böyle bir geçişin olacağını bunun için de çalışmaların sürdürüldüğünü söylemişti.Şartları ne olur ve ne zaman nasıl olur bilemiyorum.Bu yıl hiç bir üniversite Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümüne öğrenci almadı,İlerde ne olacak o da meçhul.Belki de sadece okul öncesi öğretmenliği kalacak ve liselerede o branş mezunları ders verecek.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri