ya arkadaşlar çocuk gelişiminden mezun olmanın okul öncesinden avantajı ne liselerde öğretmenlik hakkı oluyo onu biliyorum başka avantajı var mı mesela ilerde işletmelerde daha işe yarar bi diploma mı olur fikirlerinizi almak istedim bide 4 yıl örgünde okuyunca pedagogluğa yikselme durumu hakkında bilginiz var mı???
çocuk gelişimini okursan liselerde branş derslerine girersin ve özel eğitimdede çalışabilirsin ama bildiğim kadarıyla üniversitelerdede ders verebilirsin ama üniversitede ders vermek nasıl oluyor tam bilmiyorum
okulöncesini okursan sadece anaokullarında çalışabilrsin bunun dışında çalışamazsın benim bildiğim bunlar canım ve çevremdende hep bunları duyuyorum
okulöncesini okursan sadece anaokullarında çalışabilrsin bunun dışında çalışamazsın benim bildiğim bunlar canım ve çevremdende hep bunları duyuyorum
Geçen yıl bir öğretmenimiz ileride böyle bir geçişin olacağını bunun için de çalışmaların sürdürüldüğünü söylemişti.Şartları ne olur ve ne zaman nasıl olur bilemiyorum.Bu yıl hiç bir üniversite Çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliği bölümüne öğrenci almadı,İlerde ne olacak o da meçhul.Belki de sadece okul öncesi öğretmenliği kalacak ve liselerede o branş mezunları ders verecek.