Çocuk gelişimciler nerdesiniz..çocuk gelişiminden mezun çocuk gelişimi öğretmenliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lokumm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
kadrolu atamada çocuk gelişimi sizce kaçta kalır?

puanın kaçta kalacağını inanın hiç kestiremiyorum arkadaşlar çünkü ben 2007 mezunuyum 3 sene içersinde branşımızın tapan puanı ilk defa bu kadar çok düştü aynı şekilde alım bu kadr arttı ortada geçen yıldan kalan yok sadece ben ve diğer sözleşmeli arkadaşlar tekrar şansını deniyor ve çift branş sayıldığımızdan kimler o.ö sini seçer kimler henüz mezun değil ama sınava girmiş bilinmediğinden puanıda kestirmek sıkıntılı oluyor ama 55 altına düşmeyebilir.

ben de sana katılıyorm.mezunlar hep atandı sadece sözleşmeli girmek isteyenler var.üstelik o.ö seçenler de olabiliyor.inşallah dedğin gibi olur....

çocuk gelişimciler olarak forum çok zayıf çok az yorum az sayı hiç kimsenin bi fikri yok mu? daha fazla paylaşalımm....

ortalama puanlarınız nedir ve nereleri yazdınız

arkadaşım bu düşüncene çok katılıyorum

benim puanım 60.karadenizi yazdım.ya sizzzzzzzzzzz?

ordaki sıralamalar yanlışmış,aLDANMAYIN.meb personel sayfasında açıklama yaptı.

bu hareketlenme bile güzel oldu tşk ederim sesime kulak verdiğiniz için :)
ben daha önce söylemiştim şansım yok gibi bşy puanım 54 ztn muşta sözleşmeli olduğum için hep batıyı yazdım olursa olmazsa muşa devam mantığı ile 26 işaretlemedim.. tercihlerim ise çok uçuk akdeniz ege ve istanbul

veee umarım sıralama yanlıştır herkese bi şans doğar

sen sözleşmeli çocuk gelişiminde misin?sözleşmeli okulöncesindesn diyelim kadro için sınava girdn okul öncesini terch edecekmişsin öyle duydm doğru mu acaba

26 yı işaretlemedim acaba gelmez mi((:

sen sözleşmeli çocuk gelişiminde misin?sözleşmeli okulöncesindesn diyelim kadro için sınava girdn okul öncesini terch edecekmişsin öyle duydm doğru mu acaba

hayır tam tersi sözleşmelide o.ö deyim asıl branşım ç.g olduğu için kadroda ç.g denicem doğuda o.ö olanızsızlıkla sebebiyle çok zor.. yazan varsa kendini şimdiden hazırlasın

hayır tam tersi sözleşmelide o.ö deyim asıl branşım ç.g olduğu için kadroda ç.g denicem doğuda o.ö olanızsızlıkla sebebiyle çok zor.. yazan varsa kendini şimdiden hazırlasın

soruna tam cevap vermiş olmadım pardon..kendi branşın ç.g olduğu müddetçe hangi branşta sözleşmeli olursan ol örneğin o.ö sözleşmeli isen kadroda ç.g yazabilirsin aynı şekilde ç.g sözleşmeli iken o.ö kadrolu tercih edebilirsin tek şart asıl branşın ç.g olsun. umarım anlatabilmişimdir.

evet anladım şimdi.26 yı işaretlemedim puanım 60 gelir mi acaba????

evet anladım şimdi.26 yı işaretlemedim puanım 60 gelir mi acaba????

ç.g yaptın anladığım kadarıyla biraz iç anadolu ve doğuya yklendiysen yüksek bi ihtimal olurr ama hepsi batı diosan yine bi ihtimal olur.

karadeniz ve birz içeri kısımlar.gümüşhane sivas amasya falan....inşallah olur.

evet çocuk gelişimi tercihim..

bişi sorucam çocuk gelişimden mezun olanlar açık öğretimden devam edebiliyormu lütfen acıl cvp

çocuk gelişimi öğretmenliği mi ?sorunu tam anlayamadm .2 yıllık bölüm de var ya

veeeeeeeeee atamalar ertelenirr .....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri