Çim Adam

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08

su2

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@su2
SINIFINDA çim adam yapan arkadaşlar püf noktaları varsa resimleri ve uygulamayı anlatabilir mi.Yaptırmayı düşünüyorum gözlerini satın alan arkadaşlar nerelerde buldu

teşekkür ediyorum.yaparken çim tohumunun talaşın bir ölçüsü var mı...talaşın üstüne atmak yeterli mi ilk yapışda hemen su dökmek gerekiyor mu gibi bilenlere göre komik sorular aslında

bence çok güzel püf noktalara değindiniz küçük ama etkili noktalar böyle şeylere ihtiyacım vardı teşekkürler:36_3_12:

deniz ya bişiy sorcam çim adamada plan gerekir mi...2007 nin ilk geyik muhabbetini yapayım dedim kızma arkadaşım...

bu teşekkür bana değildi galiba...

renk kattınız size de teşekkürler

dalga geçmiyosundur inşallah benle...

yok canım sana demedim arkadaş renk kattın saol demişde dalga mı geçtin benle diye ona sordum...

yo bende dalga geçmedim bu satte bir kaç cümle söyleyerek renk kattın bence.

ya limon sıkmak istemem ama bu çim adamı tam olarak tarif edermisiniz tül çoraba mı geçiriliyor bende yok anlatabilirmisiniz teşekkürler :):)

evet tül çoraba geçirilen..talaşlı olan başkada yok galiba...

sevgili deniz nerelerdesin ya....

su arkadaşım çim tohumlarını baş tarafına yaparsan başka taraflarında çıkmaz deniz2in dediği gibi:)

denisse' Alıntı:
ya bu müjde çorapları varya onu düşün onun içine talaş koyuyosun bastırıp üzerine çim tohumu:D sonra ağzını bağlayıp suluosu yeşerio hatta gözlük yapabilirsin aliminyum folyo ile. gözlerini sen yapabilirsin hatta bir kalem vardı adını hatrlamıyorum ağız çizebilirsin:D

ya denizz bakale bu müjde çorabı şartmı elimde öğretmen çorabı kalmış olurmu :36_11_6::36_11_6::36_11_6: olmazsa eğer gidip alayım :36_1_19:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri