Çiçekten Kart yapımı (Yoğun İstek Üzerine)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nesslyhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:00
çok çok çok harikaaa.... tşkrler...

çok harika![size=x-large]:36_7_8:[/size]

teşekkür ederim.

mütişsiin harikasıın kaç haftadır bunu aryodum yaa ellerine sağlık çok süper

çok tesekkürler

çok teşekkürler canım...

çok harika bişi bu yaa paylaşım için çok teşekkürler:)

çok güzelmiş ama sanırım zor...yapmayı deniycem şimdi:)

teşekkürler yapılışnı anlattığın için de ayrıca teşekkürler:)

rica ederim ...

EĞER UYGULAMAKTA ZORLANIRSANIZ.MESAJ YAZIN.FOTOĞRAFLARI ANLATAYIM.DİLERİM BEĞENİRSİNİZ.ÖZELLİKLE ASU VE GÜLDESTE 'YE**:)
:36_15_4:Eline sağlık.Yabancı kaynakların fotoğrafları yerine kendimizin yaptığı, ürettiği eserleri koyarsak çok daha güzel olacak.Çiçekler gerçekten güzel olmuş:congratulationscut4

:congratulationscut4 Eline sağlık çiçeklerin gerçekten güzel olmuş.Yabancı kaynakların alıntı fotoğrafları yerine kendi yaptıklarımızı daha sık koyalım:36_15_4:

çok güzel olmuş ellerine sağlık tşk

çok güzel olmuş ellerinize sağlık

:congratulationscut4 Eline sağlık çiçeklerin gerçekten güzel olmuş.Yabancı kaynakların alıntı fotoğrafları yerine kendi yaptıklarımızı daha sık koyalım:36_15_4:

alıntı fotoğrafdan kastınız nedir? fotoğraflayan kişi benim.sanırım alıntı faaliyet demek istediniz...ama bu bile emeğime karşı acımasızca bir söz.bahsettiğiniz yabancı kaynakta bunu kart olarak mı gördünüz??? lütfen sarfettiğimiz sözlerde daha titiz olalım.
küçük bir açıklama yapayım o halde.bu etkinlik gördüğüm kaynakta çok daha basit bir haldeydi,yaprağı dahi yoktu.ben yaprak ekledim ve kart oluşturdum.dahada farklı şekillere soktum bu çiçeği,ancak her halini burada yayınlamadım.tercih sizin,dahada geliştirmek üyelere kalmış birşey.ama her fikrimi de burda yayınlamayı doğru bulmuyorum.sonuçta herkes gördüğü birşeyleri kendince birşeyler katmalı,değiştirmeli,yenilemeli.basmakalıp olmamız bizlere hiçbirşey katmaz.

paylaşım için teşekkürler.harika olmuş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri