Çeşitli Ülke Müzikleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10

ata

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
papatyalar.biz
@ata
arkadaşlar fransa, japonya, güney afrika, arabistan ve rusya'ya özgü müzikler lazım:10: yardımcı olursanız sevinirim. ingiltere, ispanya, hindistan ve brezilya var bende, isteyen olursa ben de onları yüklerim.

arabistan, fransa ve japonya kaldı arkadaşlar. hadi bir el atın da onları da bulalım:)

fransa olarak amelie film müziklerinden 2 parça var sözsüz japonya olarak yok çin müziği var albüm olarak bamboo ve flüt sözsüz işine yararsa yükliyeyim :10:

fransayı yükleyebilirsen sevinirim. teşekkür ederim

hala lazımsa arabistan ve japonya bende var ...

evet hala lazım. çok sevinirim gönderirsen

ata bana ispanyol müziği lazı sende var mı

evet var canım. özelden mail adresini yazarsan gönderebilirim

gönderdim ata sağol....

merhaba ata özelden mailde atttım ama bulabildiğin çeşitli ülke müziklerinden banada atabilirmisin. çok teşekkür ederim ,sevgiler..

sizlerde var 0lan müzikleri benimle de paylaşabilir misiniz? şimdiden teşekkürler..

merhaba ata bende özelden mailimi yazdım bulduğun müziklerden banada yollayabilirsen çok sevinecem şimdiden teşekkürler

merhaba, ben de çalıştığım okulda ülkeler ile ilgili bir proje yürütüyorum, bu endenle ülkeler ile ilgili her faaliyet ilgimi çekiyor. elinizde olan müzikleri benimle de paylaşırsanız çok mutlu olurum :)

merhaba ata özelden mailde atttım ama bulabildiğin çeşitli ülke müziklerinden banada atabilirmisin. çok teşekkür ederim ,sevgiler..

kusura bakma epeydir uzak kaldım forumdan... hala lazım mı müzikler?

Arkadaşlar merhaba.Elinizde olan ülke müziklerini gönderebilirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

Ya Özelden Atmayinnn Burayada YÜkleyİnn LÜtfennnn!!!:d

kusura bakma epeydir uzak kaldım forumdan... hala lazım mı müzikler?

evet ya mümkünsee elimizde bulunsa çok iyi olurr şimdiden teşekkürler, bende bayadır uzak kaldım

paylaşım bölümüne tek tek yükledim elimde olanları

banada hindistan müzikleri lazım bana gönderen olursa çok sevinirim.

ARKADAŞLAR ÇOK ACİL OLARAK ÜLKE MÜZİKLERİNE İHTİYACIM VAR.. ÖDEWİM... YENİ KAYIT OLDUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.. ELİMDE HİÇ MÜZİK YOK NE BULDUYSANIZ GÖNDERİRSENİZ İYİ OLUR.. HANGİ ÜLKE OLDUGU FARK ETMEZ GÖNDERİN YETERKİ furuko66@hotmail.com MAİL ADRESİM...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri