Çeşitli ülke Müzikleri (24 Adet)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ata
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:17
sizi çoooooooooooooooook seviyorum bu kadar yararlı işler yaptığınız için teşekkürler

sizi çoooooooooooooooook seviyorum bu kadar yararlı işler yaptığınız için teşekkürler

teşekkür ederim canım:D ama birini bu kadar çooooooookkkk sevmek için çooookk iyi tanımak lasımm:)

teşekkürler hem emeğin hem paylaşımın için...

harikasın ya... artık ülkeler rondu yapabilirim. hehe.

Çooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrr

teşekkür ederiz , bizler için ne kadar kolaylık oldu iyiki varsınız, inşallah güzel yaşarsınız.

teşekkür ederim canım:D ama birini bu kadar çooooooookkkk sevmek için çooookk iyi tanımak lasımm:)

siteye yaptığınız yararlı paylaşım için sevgimi böyle göstemiştim ama rahatsızlık vermiş sanırım afedersin.o anda bu yardıma ihtiyacımız vardı ve bu tepkiyi verdim sevginin emek ve zaman istediğini sizin kadar olmasada iyi bilirim çünkü 2 çocuk annesiyim.tekrar paylaşım için teşekkürler

siteye yaptığınız yararlı paylaşım için sevgimi böyle göstemiştim ama rahatsızlık vermiş sanırım afedersin.o anda bu yardıma ihtiyacımız vardı ve bu tepkiyi verdim sevginin emek ve zaman istediğini sizin kadar olmasada iyi bilirim çünkü 2 çocuk annesiyim.tekrar paylaşım için teşekkürler

rahatsızlık olur mu yaa aşk olsun, sevilmek güzel birşey. o anlamda söylemedim ki ben, kırdıysam özür dilerim.

harikasın ya... artık ülkeler rondu yapabilirim. hehe.

Çooooooookkkkkkkkkkkkk teşekkürlerrrrr

bak sen heleeeeeeeeee:) yap bakalım başın göğe mi erecek:):):) hem ben verecektim sana sana zaten hem video hem müzikleri:)

ya cok tsk ederm hepsı bırbırınden gusel emegıne saglık:)

çok sağolasın ellerine sağlık

çok teşekkürler hocam çok işime yarayacak :)

çok teşekkürler,emeğine sağlık:)

müzikler çok güzel, ellerine sağlık,kendi adıma çook teşekkür ederim çok faydalı olacak :) :)

rica ederim arkadaşlar, işe yaradıysa ne mutlu bana:)

süpersiniz ellerinise sağlık:)

bende teşekkür ederim daha önce baktığımda sadece japonyayı indirebilmiştim şimdi hepsine sahibim sayenizde :)

çok teşekkürler

çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri