Çeşitli Konularda Günlük Plan Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NEVHİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
cok teşekkur ederim

skm arkadaşlar ben siteye yen üye oldum ve 20 gün benim stajım var sizce bu 20 gün içinde hangi konuları işlemeliyim günlük plan konusu ben belirleyecekmişim....Lütfen yardım edin...Şimdiden tşk ederim yardımlarınız için

yaz tatili olması sebebi ile bence yaza uygun planlar hazırlayabilirsiniz....
1-çiftlik hayatı ile ilgili yada yüzerken ve havuzda neleredikkat etmeliyiz
2-müzik aletleri ve nasıl çalındıkları
3-yaz mevsiminde havada çevrede meydana gelen değişiklikler
4-kaza ve tehlikelerden korunmak için neler yapılmalı
5-spor ve bedensel devinimlilerle ilgili etkinlikler
6-alışveriş yapma(gezi olarak uygulanabilir)
7-yaş gurubuna göre seli harflerle ilgili çalışmalar yapılabilir
8-yaşamın iyileştirilmesinde ve korunmasındaki sorumluluklar
9-bahçemiz neler yaparız nasıl bakarız
10-oyun parklarımız
11-köyümüz-kültürel özelliklerimiz
12-uzunluk -ağırlık ölçüyorum
13-sesimin rengi doğadaki sesler
14-düğünlerimiz nasıl olur?
hiç yaz planı hazırlamdım ama aklıma gelen bunlar bunaları alt başlıklar yaparak geliştirebilirsiniz kolay gelsin

bu arada hoşgeldiniz:congratulationscut4

arkadaslar 2008-2009 egitim yılı için ya-pa yada smg yayınlarının günlük planları olan varmı varsa lütfen ekleyin...tesekkürler

arkadaşlar elinde 2003 2004 yıllarının günlük planı varmı acaba..yardımcı olursanız sevinirim..

kreş planı olan biri varmı ben stajerim açık ögretimde okuyorum (lise) son iki ayım ve küçük yaştayım 0-3 yaş plan istiyolar yardımcı olursanız sewinirim

arkadaşlar kimsede eski plan yokmu.....:ggggdw:

12-24 aylık çocuklar yıllık ve günlük plan arıyorum:congratulationscut4

Baktim Ama Orada GÖremedİm

arkdaşlar bu yıl ilk defa görev aldım ve cok heycanlyım aynı zamanda da tedirgin.3 yaş günlük plan örnegi olan arkadaşlarım varsa bana yardımcı olurlarsa cok sevinirm.şimdiden teşkr ler.

cok saolun hocam işime yaramaz mı.
teşekür ederim.

bu yıl ilk defa özel eğitim kurumda çalışmaya başladım.fakat plan program hakkında çok az bilgim var bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşabilirmisiniz....

merhaba...
arkadaşlar şekiller ve renkler hakkında günlük plana ihtiyacım var yardımcı olursanız sevınırım... şimdiden teşekkürler....

hıms ilginç kımsenın fıkre yok sanırım:(

arkadaşlar sarı rengi öğretmem gerekiyor.sarı rengi kapsayan ve kırmızı rengide pekiştirecek yarım gün günlük plana ihtiyacım var. etkinlikleri nasıl yapabilirim? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

http://www.7renkakademi.net/dosya/dosyalar/4a3476a967967ce239dbb33894150401.doc

Arkadaşım ben de kırmızı renkle ilgili günlük plan vardı.Ben kırmızı rengi daha detaylı aldım.Anacak siz aynı planı sarı renk olarak hazırlayabilrsiniz.Sarı ve kırmızı kartondan daireler hazırlayarak sarı ve kırmızya atlama oyunu oynanayabilrisiniz.Sarı renkteki eşyalardan sarı köşesi oluşturabilirsiniz.Hikaye olarak kendiniz sarı renkle ilgili bir hikaye yazabilirsinzi.Örneğin benim analttığım bir hikaye:Bayan sarı sarı rengi çok sevremiş,bu nedenle giydiği her şey sarı renteymiş,ayakkabıları,küpeleri v.s.hikayenin sonunda siz en çok hangi seversiniz diyerek bitirebilrisiniz.Sarı renkte meyve ve sebzeleri gruplandırabilirsiniz.Aklıma gelenler bunlar.İyi çalışmalar...

çok teşekkür ederim.( biraz geç yazdım teşekkürü kusura bakmayın bilgisayarımdan kaynaklanan küçük bi problem yüzünden. )sağolun

ArkadaŞim hangİ gÜne gereklİ bİlmİorum ancak bİ gÜn Önce eve not yazarak ertesİ gÜnÜn sari renk gİyde gel gÜnÜ olcaĞini belİrte bİlİrsİn ogÜn herkes sari gİyİnİr sari renkte eŞyalar İsteyebİlİrsİn gÖster anlat yaptirabİlİrsİn bu tÜr etkİnlİkler Çabuk ÖĞrenmeyİ saĞliyor sevgİler....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri