Çeşitli Konularda Günlük Plan Örnekleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan NEVHİS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
tşk ederim elbetteki işime yarar çok güzel bir fikir:36_7_8:

[/size]acill gunluk ve yılık plana ıhtıyacım var 3.sınıf staj dosyası ıcın bana yardımcı olursanız cok sevınırırim..sımdıden tesekkurler...

http://www.okuloncesi.org/a da yükleme merkezinde var arkadaşım ordan indirebilirsin...

Yanlış mı anladım acaba şu linke bakın bir de:
http://www.okuloncesiforum.com/aof-3sinif-dosyam-t-6321.html

amaç ve kazanımların kodlama yapılmadan yazıldığı planlar arıyoruz. müfettişlerimiz istedi:)

sitede vardı plan ..

3 yaş için kullanmaya karar verdiğiniz yıllık ve günlük planlar nelerdir??
ben karar veremedim ve yıllık planda istediğim gibi bulamadım
yardımcı olursanız çok mutlu olurum :474cu:

teşekkür ederim gamze sağol

ya ben göremedim gamze 5-6 yaş var :ggggdw:

Merhabalar
Halk eğitim merkezi 0-6 yaş ve 36 yaş çocuk bakıcılığı proğramında görev aldım elimde sadece modül proğram var .örnek yıllık plan ,kaynak vb. olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum teşekkürler

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum.......... acil günlük plan örneklerine ihtiyacım var... plan örneklerine ulaşamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler?????????:36_3_12:

Günlük plan istiyorum :) yardımcı olursanız sevinirim

çok teşekkürler:)

arkadaşlar bana günlük plan degerlendirmeleri hakkında bi kaç örnek gönderebilirmisinizz

Merhaba arkadaşlar staj öğretmenim tehlikeli davranışlarla ilgili plan istedi ve bir etkinlikte vermem yeterliymiş yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar daha ilk defa plan yasdığım için baya zorlandım,aklım çok karıştı verdiğim amaç ve kazanımlar dogrultusunda bana serbest zamanda uygulayacağım etkinlikler söylerseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler..
psikomotor alan
amaç1=k1,4,5,6
sosyal-duygusal alan
amaç4=k1
amaç9=k3
dil alanı
amaç4=k7,8
amaç5=k1,2,3
bilişsel alan
amaç6=k1,2
amaç9=k4
amaç17=k1

ArkadaŞlar Yardima İhtİyacim Var.4.sinif Stajmi Yapiyorum Ögertmenİm Konu İstemİyo Kavramlarla İlgİlİ Etkİnlİkler İstİyo Etkİnlİgİn Bİrİnİ Bulsam Bİrİnİ Bualmiyom Yardim Edersenİz Sevİnİrİm

SAyılarla ilgili günlük plana ihtiyacım var arkadaşlar sadece birden beşe kadar. teşekkürler.:36_3_12:

canlı cansız kavramıyla ilgili günlük plan varmı

arkadaşlar giysi ve aksesuar konusu panım için şiir teerleme parmak oyunu kısaca herşeye ihtiyacım var yardımmm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri